Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şükrü Özyıldız, Aşk Taktikleri ve Alice Müzikali ile gündemden düşmüyor!

Şükrü Özyıldız, Aşk Taktikleri ve Alice Müzikali ile gündemden düşmüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, yakın zaman önce Netflix’te yayınlanan Aşk Taktikleri filmi ile gündemin baş sırasındaydı. Demet Özdemir ile başrolünde yer aldığı film için geçen yaz aylarında sette yer alan oyuncu, 11 Şubat 2022 tarihinde yayınlanan projeyle sık sık gündeme geldi.

Aşk Taktikleri filminin ikinci versiyonu için de anlaşmaların yapıldığı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Hatta Netflix’te yayınlanacak olan bu devam projesi için Disney Plus’ın Demet Özdemir ile özel anlaşması olmasına rağmen, bu iş özelinde izin verdiği şeklinde iddialar da ortaya atılmıştı.

Şükrü Özyıldız hayranları da Aşk Taktikleri 2 filminin akıbetini merak ediyor. Oyuncu, filmin çok güzel bir proje olduğunu belirtirken, projenin devamı konusunda ise herhangi bir bilgi vermedi.

Normal beslendiğini ve formunu korumak için özel bir şey yapmadığını anlatan Şükrü Özyıldız, geçtiğimiz aylarda Masumlar Apartmanı dizisine konuk oyuncu olarak katıldı.

Ayrıca Şubat ayından bu yana Alice Müzikali ile yeniden sahnelere çıkmaya başlayan oyuncu, her şeyin yolunda olduğunu anlattı. Alice Müzikali yeniden sahnelere döndüğünden bu yana da izleyici rekorları üst üste geliyor ve her gösteri öncesinde biletler hızla tükeniyor.

Her oyundan sonra kendilerinin rolü daha çok alıştıklarını ifade eden oyuncu, bu projeden çok memnun olduğunu ifade etti.