Ana sayfa Sosyal Medya Şükrü Özyıldız, instagram keşfet özelliğinin içinde kendini kaybetti!

Şükrü Özyıldız, instagram keşfet özelliğinin içinde kendini kaybetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim’in youtube kanalına konuk oldu. Yer aldığı bir dizi projesinde senaryoyu görünce rahatsız olduğu dönem yaşadığını söyleyen Şükrü Özyıldız, senaristlerin de işinin zor olduğuna değindi.

Oyuncu, “Onların da işi çok zor.6 günde bir sinema filmi çekiyorsun, neredeyse. Tabii ki içerik üretmek çok zor. İlk refleks olarak öyle tepkiye düştüğüm oldu. Ondan sonra kendimi sakinleştirdim. Beraber katkı ile yapıcı bir tavra büründüğüm oldu” diye konuştu.

Son günlerde kilo aldığını ve hemen kendisini toparlayacağını belirten Şükrü Özyıldız, kilo almasının sebebinin evde yaptığı ekmekler olduğunu söyledi. Oyuncu, evde çok lezzetli ekmekler yaptığını ve karantina günlerinde yemek yapmayı başardığını anlattı.

2011 yılında oyunculuğa başlayan Şükrü Özyıldız, 9 yılı aşan kariyerinde birçok yapımda bulundu. Çalıkuşu, Ulan İstanbul, Şeref Meselesi, Tatlı Küçük Yalancılar, Kış Güneşi,Çoban Yıldızı ve Nefes Nefese dizileri dikkat çekti.

Rol aldığı için pişman olduğu projeler olduğundan bahseden oyuncu, “Ben bir işe başladığım zaman, çok güzel hayallerle başlıyorum. En mükemmelini, en pembesini hayal ediyorum. Bazen onunla karşılaşmayınca küçük bir düştüğüm oluyor. O kadar” dedi.

Instagram’ın keşfet özelliğini yeni keşfettiğini belirten Şükrü Özyıldız, birkaç gün içine düştüğünü ve kendini bir girdaba kaptırdığını söyledi. Oyuncu, “Sosyal medyayı yeni keşfediyorum gibi bir şey oldu” diye konuştu. Oyuncu, hangi hesaplarda gezindiğini ise açıklamadı.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz…