Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başarısının gerçek yüzünü Ozan Akbaba anlattı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başarısının gerçek yüzünü Ozan Akbaba anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz diziside, Ozan Akbaba , İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırıyor. Oyuncu, başarılı performansıyla hayranlarından büyük takdir almakta. Bora Talat Oyacı ile youtube’da sohbet programında buluşan Ozan Akbaba, hem kendisi hem de dizisi hakkında detaylar verdi.

9 Haziran 1982, Kars doğumlu olan oyuncu lise yıllarını İzmir’de geçirdi. Meslek Lisesi’nde torna-tesviye bölümünü okuyan Ozan Akbaba, mesleki eğitimini de iç mimarlık üzerine yaptı. Bu nedenle ahşap ile yakından ilgilenen oyuncu, sosyal medyada ahşaptan yaptığı eserlerle dikkat çekiyor.

Kısa metrajlı sinema filmleri yaparak oyunculuğa adım atan Ozan Akbaba, teknik detaylara da hakim ve kendi işini kendisi çözebilecek bilgiye sahip. Oyunculuk mesleğinde kendisine destek verenlere teşekkür eden Ozan Akbaba, çalışma ve üretme enerjisinin çok yüksek olduğunu söyledi.

Oyuncu, “Hala çok büyük enerjim ve isteğim var. Yaşama enerjim dışında, işimi yapma aşkım, enerjim var. Ben tükenmek noktasında, kendimi kabul ettirmeye çalıştığım, sektöre Ozan Akbaba var diye bağırmaya çalıştığım dönemde çok zor günlerim oldu.Ekranlarda veya sinema perdesinde gördüğünüz çoğu oyuncunun yaşadığı gibi. Önüme zorluklar çıktı. O anlarda ‘acaba mı’ diye sorduğum zamanlar oldu” şeklinde konuştu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başarısının gerçek yüzünü Ozan Akbaba anlattı! 7

Ozan Akbaba, bir idolü olmadığını ama çok sevdiği oyuncular olduğunu anlattı.. Oyunculuk performansı açısından çok iyi örnekler verebileceğini ama henüz idol olabilecek birisini görmediğini söyledi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin set ekibini öven oyuncu, dizinin başarısının en önemli sırrının da bu olduğuna değindi. Yönetmen Onur Tan ve beraberindeki ekibin hem kaliteli hem de işlerini çok iyi bildiklerini anlatan Ozan Akbaba, dizinin itici gücünün de ekran arkasındaki emekçiler olduğunu ifade etti.

Dizinin setinde en çok yönetmeni Onur Tan ile vakit geçirdiğini anlatan Ozan Akbaba, “Onur Tan ve ekibi ile vakit geçiriyorum. Harika bir ekibi var. 5 senelik bir dizi, altıncı sezona gireceğiz. Hala reytingde ilk 3 sırada bahsediliyor ise gerçekten o ekipte bir şey vardır” diye konuştu.

Ozan Akbaba, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ekibine zaman zaman yardımcı olan bir yapıya da sahip.Bu nedenle de sette çok seviliyor. Oyuncu bazen bu durumu abarttığını ve teknik ekibin işine fazla müdahale ettiğini de düşünüyor.

Sosyal medya üzerinden gelen sorulardan birisi de ahşap ile ilgisinin sebebiydi.

Babasının ve dedesinin çok yetenekli insanlar olduğunu belirten Ozan Akbaba, İzmir’de meslek lisesinde torna-tesviye okudu Akademik anlamda eğitimin iç mimarlık üzerine yaptı. Ozan Akbaba, “Doğal olarak malzemelerle nasıl oynayacağımı biliyorum. O yüzden ahşap ile alakam var. Şu anda ahşap bana iyi geliyor” diye konuştu.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.