Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez’in idolü olan oyuncuya çok şaşıracaksınız! Resmen fanı olmuş durumda!

Taner Ölmez’in idolü olan oyuncuya çok şaşıracaksınız! Resmen fanı olmuş durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana gelen Mucize Doktor dizisinde oynadığı Savant sendromlu, otizmli doktor Ali Vefa karakteriyle son dönemin çok konuşulan genç oyuncularından olan Taner Ölmez, kariyerinde örnek aldığı ismi ilk kez açıkladı.

Taner Ölmez, başarıyla oynadığı Ali Vefa karakteri ile birlikte, mesleğinde emin adımlarla ilerleyen başarılı bir isim. Korona günlerinde pek çok oyuncunun dijital ortamda yaptığı röportajlarla gündemde kalmaya devam ettiği dönemde, o da Youtube’da Bora Talat Oyacı ile bir sohbete katıldı.

Mucize Doktor dizisinde oynadığı karakter, daha önce rol aldığı Medcezir dizisi ve kariyerinde kendisinde iz bırakan kimi konularla ilgili çeşitli açıklamalar yapan oyuncu, meslek hayatında kendisini çok açıklayan bir ismi de heyecanlı cümlelerle dile getirdi.

Kendisine rol model olarak 2019 yılında kaybettiğimiz sinema ve tiyatronun sevilen sanatçısı Süleyman Turan’ı örnek aldığını anlatan Taner Ölmez, bunun nedenlerini de şu cümlelerle açıkladı:

Taner Ölmez’in idolü olan oyuncuya çok şaşıracaksınız! Resmen fanı olmuş durumda! 8

“Süleyman Turan’ı tanıyor musun abi, Allah rahmet eylesin, ben onun jenerasyonundan kime sorsam ‘Ah Süleyman’ dedi. Dedim nedir bu Süleyman Turan? Onu araştırdım. Hakikaten onu soruyordum, ciddi fanıydım. İnanılmaz yetenekli bir adam ve acayip de entelektüel bu arada. Ama bir şekilde kendini hep bir şeylerden geri çekmiş. Acayip bir soru işareti. Çok gizemli bir insan. Araştırdıkça ‘aaa’ diyorsun yani. Bu kadar kültürlü, bu kadar oturmasını kalkmasını bilen, bir insan hakkında kötü bir şey söylenmiyor ve çok iyi oyuncu ve çok yakışıklı bir insan bence ve inanılmaz cümleleri var.”

Pek çok sinema filminde rol olan ve aynı zamanda çizgi roman yazıp, üç filmin de senaristliğini yapmış olan Süleyman Turan, 2019’un Eylül ayında 83 yaşında, evinde kalp krizi geçirerek hayata veda etmişti.

Taner Ölmez’in idolü olan oyuncuya çok şaşıracaksınız! Resmen fanı olmuş durumda! 9

Turan’ın hayatını araştıran genç oyuncu Taner Ölmez, oyunculuk hayatında rol model aldığı bu ünlü ismin bir sözünün de meslek hayatında kendisini ne kadar etkilediğini şu sözlerle vurguladı:

“İnanılmaz cümleleri var. Bir tane cümlesi var aklımda ve o sürekli kafamda dolanıyor. Diyor ki; ‘Oyunculuk, mahcup insanın intikamıdır! Gel burada, hikaye burada işte.’ Çok doğru bir cümle bu bence. Süleyman Turan’a o kadar güzel yakışıyor ki bu cümle! Oyunculuk mahcup insanın intikamıdır. Süleyman abinin intikamıdır!”

En çok oynamak istediği ünlü isim kim?

Bu arada Taner Ölmez, hangi ünlü ismin biyografisinde oynamak istediği ile ilgili bir soruya da “Şu anda Ahmed Arif geldi aklıma. Yakında da ölüm yıldönümüydü. Kırmızı kazağı, fötr şapkası ile o geldi” yanıtını verdi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: