Ana sayfa Sosyal Medya Sümeyye Aydoğan dizi seçimi konusunda ne kadar da başarılı oldu!

Sümeyye Aydoğan dizi seçimi konusunda ne kadar da başarılı oldu!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Sümeyye Aydoğan’ın henüz daha yeni katıldığı dizi dünyasında birbiri ardına iyi projelerde yer alması tesadüf olamaz. Hem yetenekleri ve hem de fiziksel özellikleri ile kısa sürede fark edilen oyuncu, şimdiye kadar dikkat çeken projelerde bulundu.

Kahraman Babam isimli dizideki Menekşe karakteri ile Türk dizi dünyasına katılan Sümeyye Aydoğan, ardından Sadakatsiz isimli yapımda Ceren karakterini başarıyla canlandırmıştı.

Duy Beni isimli gençlik dizisindeki Melisa karakteri ile bir anda patlama yapan oyuncu, geçen sezon Taçsız Prenses isimli dizinin yanı sıra Akif isimli dijital dizi projesinde de bulundu.

Magarsus isimli iddialı dijital diziden sonra Dönence isimli televizyon dizisinde Gece karakteri ile izlediğimiz genç oyuncu, kısa sürede genç meslektaşlarını kıskandıracak projelerde bulunarak geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekti.

Sümeyye Aydoğan, 2024 yılında da dikkat çekmeye Gaddar isimli dizi ile devam edecek. Çağatay Ulusoy ile birlikte Gaddar dizisinin başrolünde yer alan Aydoğan için Aydan isimli yeni karakterinin kariyerinde bir dönem noktası olması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Zaten iyi projelerde önemli deneyimler yaşayan oyuncunun kadın başrol olarak yer aldığı Fox TV’nin yeni dizisi ile yine sosyal medyada göz önünde olacak.

Çağatay Ulusoy’un yurt dışındaki güçlü hayran desteği düşünüldüğü zaman Sümeyye Aydoğan isminin Türkiye dışında da geniş bir izleyici kitlesi tarafından ezberleneceğini ve oyuncunun Gaddar dizisi ile önemli bir popülerliği elde edeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.