Ana sayfa Sosyal Medya Suna ve Abidin’e sosyal medya desteği! Yalı Çapkını dizisinde yeni bir aşk doğdu!

Suna ve Abidin’e sosyal medya desteği! Yalı Çapkını dizisinde yeni bir aşk doğdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Star TV ekranında büyük başarılara imza atmaya devam eden Yalı Çapkını dizisinde, izleyicilerin büyük ilgi göstermeye başladığı bir aşk doğuyor. Abidin ile Suna’nın seyredenleri yormayan güzellikteki aşkı birçok kişinin sosyal medyada paylaşım yapmasını sağlıyor.

Abidin ile Suna’nın 21. bölümde birbirlerine olan aşklarını ilan etmelerinden çok memnun olan dizi hayranları, “Yeni bir dizi aşkı doğuyor” diye paylaşımlarda bulundu. Seyran ile Ferit tarafında yüzlerinin gülmediğini belirten izleyiciler, “Bari Suna ve Abidin tarafında yüzümüz gülsün” diye yorumlar yapıyor.

Her seferinde Ferit ile Seyran karakterlerinin izleyicileri hayal kırıklığına uğratması da hikayedeki bu yeni aşkın büyük destek görmesinde etkili oldu. Senaristlerin artık dizide Suna ile Abidin aşkına daha fazla önem vermelerini bekleyen izleyiciler, onların mutlu olmayı hak ettiğini düşünüyor.

Suna ve Abidin'e sosyal medya desteği! Yalı Çapkını dizisinde yeni bir aşk doğdu! 7

Fakat onların mutlu olmalarının önünde birçok engel var. İşte bu engeller de senaristlere hikayeyi daha da merak uyandıracak bir şekle getirmeleri için iyi bir fırsat sunacak. Abidin ve Suna karakterlerinin önümüzdeki bölümlerde daha çok öne çıkması da kimseyi şaşırtmayacak.

Bir dizi hayranı diyor ki, “Suna ve Abidin saf sevgiye sahip. Diğer çiftler gibi değiller. Umarım bu çift diziyi renklendirir.”

Görüldüğü üzere Yalı Çapkını hayranları bu aşka büyük anlam yükledi ve senaristlerin Suna ve Abidin’e nasıl bir misyon yükleyecekleri de merak konusu olmaya başladı.

Dizide Suna karakterini Beril Pozam canlandırıyor. Abidin rolünde ise Ersin Arıcıyı izlemekteyiz. Beril Pozam ile Ersin Arıcı yeni dizi çifti olarak şimdiden sosyal medyada büyük bir destek bulmuş durumda.