Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sunuculuğun ardından Beyza Şekerci, 8 yıl sonra yeni dizi heyecanı yaşıyor!

Sunuculuğun ardından Beyza Şekerci, 8 yıl sonra yeni dizi heyecanı yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Beyza Şekerci, oğlu Can’ın doğumundan sonra bir süre setlere ara vermiş ve kendisini ona adamıştı… 2018 yılının Ekim ayında oğlunu dünyaya getiren Beyza Şekerci, sonraki süreçte Kamera Arkası isimli Fox TV programının sunucusu olarak ekranda yer aldı. İkinci sezonu süren programda sunuculuk performansı sergileyen oyuncu, 8 yıl sonra da dizi setlerine dönüş yaptı.

En son Umut Ağacı isimli diziyle 2014 yılında izleyici karşısına geçen oyuncu, İntikam isimli çok sevilen dizideki Dicle karakteri ile parlamıştı. Bu dizide tanıştığı Engin Hepileri ile de evlenen oyuncu, mutlu bir aile hayatı yaşıyor..

2008 yılındaki Es Es dizisi ile setlere adım atan Beyza Şekerci, yıllar sonra yeniden bir dizide bulunmanın heyecanını yaşıyor. Oyuncu, 8 yıllık aranın ardından Bein Connect platformunda 17 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan Hayaller ve Hayatlar dizisiyle ekrana dönecek.

Sette çalışmalara devam ettiklerini belirten oyuncu, “17 Şubat’ta yayınımız var, heyecanla bekliyoruz. Dört beş kadın hikayesi. Olaylar çok heyecanlı bir şekilde, kadınların perde arkasını göreceğiz. Heyecanlı bir hikaye, insanların seveceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Kendi karakterinden bahsetmek istemeyen Beyza Şekerci, ilk bölümün sonunda izinin çok farklı bir noktaya gideceğini ve bu nedenle de kendi karakteri hakkında spoiler vermek istemediğini anlattı.

Oğlu Can’ın kreşe başladığını belirten Beyza Şekerci, ikinci çocuğu düşünmediklerini de anlattı.