Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’den sürpriz bir romantik komedi dizisi geliyor! Başroller belli oldu!

Fox TV’den sürpriz bir romantik komedi dizisi geliyor! Başroller belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanalların yazlık dizileri şimdiden belli olmaya başladı. Yaz sezonunda yine romantik komedi tarzındaki dizilerin ekranları süsleyeceği günler yaklaşıyor. Pek çok farklı proje ile ilgili ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Son haberler ise Fox TV cephesinden…

Yaz sezonunda Fox TV’nin yayınlayacağı ilk romantik komedi dizisi belli oldu! Dizi, Güney Kore’nin dikkat çeken bir yapımından uyarlama olacak.

Orijinal ismi Canning Single Lady olan diziden uyarlanacak olan yerli versiyonun henüz ismi netleşmedi. Ancak dizinin başrolleri belli oldu.

Yönetmenliğini Umut Kırca’nın üstleneceği dizinin senaryosunu ise Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsay yazıyor. Çekimlerine bayramdan sonra başlaması planlanan dizinin, Haziran ayında ekrana gelmesi bekleniyor.

Fox TV'den sürpriz bir romantik komedi dizisi geliyor! Başroller belli oldu! 8

Başrollerde yer alacak isimleri Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu. Buna göre Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük, dizinin başrollerinde yer alıyor.

Fatih Aksoy ve Yağmur Ünal’ın yapımcılığını üstleneceği diziye son katılan isim ise Melisa Döngel oldu. Döngel, yine Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterine hayat veriyordu. Sezon arası verilen diziden ayrılıp yeni diziye geçti.

Fox TV'den sürpriz bir romantik komedi dizisi geliyor! Başroller belli oldu! 9

Burcu Özberk, en son Çocukluk dizisinde Erdal Beşikçioğlu ile birlikte oynamıştı. İlhan Şen ise Seni Çok Bekledim dizisinde rol aldı son olarak Burak Yörük de Baraj dizisiyle dikkatleri çekmişti. Bu üç ismin etrafında dönecek olan romantik komedi dizisi merakla bekleniyor…