Ana sayfa TV Programları Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan 33. bölüm fragmanı izle! Son model arabayı kim kazanacak?

Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan 33. bölüm fragmanı izle! Son model arabayı kim kazanacak?

tarafından ker_def

Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışmasında 33. yeni bölüm bu akşam saat 20.00’de tv8 ekranında olacak. Acun Ilıcalı’nın moderatörlüğünde Şubat ayının başında itibaren büyük heyecan dalgası yaşatan Survivor 2019’da adrenalin hiç bitmiyor.

25 Mart Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşacak olan programın yeni bölümünde neler yaşanacak? Dominik’te yeni bir araba oyunu. Yarışmacılar çok heyecanlı. Bir isim arabayı kazanacak. Peki o isim kim olacak? Videodan 33. bölüm tanıtımını izleyebilirsiniz.

24 Mart Pazar günü yayınlanan 32. bölümde önemli gelişmeler yaşandı.

32. Bölümünde oynanan 2. Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Dokunulmazlık oyununu Türk takımı kaybederse Türk takımından bir kişi adaya veda edecek. Dokunulmazlık oyunu. Dokunulmazlık oyununda nefesler tutuldu ve Türk ve Yunan takımı arasında kıyasıya bir mücadele başladı. 2. dokunulmazlığı Türk takımı kazandı ve final oyunu oynandı.

İki haftadır yarışmacı kaybeden Türk takımı bu hafta atağa geçti. Cumartesi ekrana gelen bölümde ilk dokunulmazlığı Yunan takımı kazanmıştı.

Survivor Türkiye Yunanistan’ın 32. bölümünde müthiş bir dokunulmazlık heyecanı yaşandı. İlk dokunulmazlığı Yunan takımı dün kazanmıştı, ikinci dokunulmazlığı Türk takımı kazandı. Dokunulmazlık oyununda eşitlik olunca, final oyunu oynandı. Dokunulmazlığın final oyununda durum 2-2 olunca bayrak yarışı yapıldı ve Türk takımının kazanmasıyla müthiş bir sevinç yaşandı.

Survivor Türkiye Yunanistan’ın 32. bölümünde haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı kaybeden Yunan takımında ada konseyinde Spyros’un ismi çıktı ve böylelikle Spyros haftanın ilk eleme adayı olmuş oldu.

Yunan takımında bireysel dokunulmazlığı kazanan isimler ikinci ve üçüncü eleme adaylarını belirledi. Kyriakos ikinci eleme adayı olarak Tony’i seçti. Dalaka ise üçüncü eleme adayı olarak yarışmaya son katılan isim olan Patrick Ogunsoto’yu seçti. Böylelikle sırasıyla Spyros, Tony ve Patrick Ogunsoto bu hafta eleme adayları oldu.

Yunanistan’da yapılan sms oylaması sonuçlarına göre Spyros, Tony ve Patrick Ogunsoto arasından en az oyu alan isim, Survivor’on 26 Mart Salı akşamı ekrana gelecek olan 34. bölümünde yarışmaya veda edecek.

İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2019’un bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor.

İşte Survivor Türkiye – Yunanistan: Türkiye Kadrosu:
Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer, Büşra Yalçın, Okay Köksal, Kaan Güvenilir, Sabriye Şengül, Emre Durak

İşte Survivor Türkiye – Yunanistan: Yunanistan Kadrosu:
İoulieta Kitrinou, Dimitra Vamvakousi, Afroditi Skafida, Dimitris Margaritis, Kyriakos Pelekanos, Panagiotis Konstantinidis, Spyros Gourdoupis, Dimitra Tsaganou, Nikos Kosmas, Ria Kolovou, Tony Stavratis, Nadia Mavroudea, Vasilis Simos, Elpida Meziridou, Vasilis Vasilikos, Katerina Dalaka, Patrick Ogunsoto