Ana sayfa Ayak Sağlığı Tabanlık Kullanımı ve Bakımı

Tabanlık Kullanımı ve Bakımı

tarafından necati

Düzenli kullanılan tüm eşyalarımızın olduğu gibi ayakkabıların ve tabanlıkların da bakıma ve temizliğe ihtiyacı vardır. Kıyafetlerimizin yıkanıp temizlendikten sonra yeniden kullanılması, hepimizin hayatının bir parçası. Tabanlıklar da tıpkı kıyafetler gibi, her gün ayakkabıların içinde ve her adımımızda yanımızdadır. Bu sebeple, her şeyden önce tek bir tabanlık ile tüm zamanımızı geçirmek ne kadar doğru, sorgulamak gerekir.

Tabanlıklarımız yaptığımız aktivitelerde ayakkabıların içinde hem vücut ısımıza hem de havasızlığa maruz kalır. Bu durum tabanlıklar üzerinde ciddi bir baskıya sebep olur. Hava almadığı müddetçe mikroorganizmaların üremesi için uygun bir ortam oluşur. Ayak terlemeleriyle de, tabanlıklar nemli ve yine havasız kalır. Bu durum ayak kokularına sebep verebilir ve oldukça rahatsız edici sonuçlar doğurur.

Bakımı Nasıl Yapılmalı?
Tabanlıklarımızı haftada bir gün ayakkabı içinden çıkarıp oda sıcaklığında havalandırmaya bırakmanız hem kullanım ömrünü uzatacaktır hem de zararlı mikroorganizmaların üremesinin önüne geçecektir. Havalandırmaya bırakmadan önce nemli bir bezle silerek çok daha steril olmasını sağlayabilirsiniz. Birden fazla kişiye özel tabanlığınızın bulunmasıyla da, tabanlıklarınızın üzerine her gün ciddi bir yük bindirmenizin önüne geçer, çok daha uzun soluklu ve sağlıklı bir kullanım sağlamış olursunuz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Günlük yaşamda kullandığın ayakkabılarını kişiye özel ortopedik ayakkabılara dönüştür. Sağlıklı ayak işlevleri için eşsiz destek ve konforun rahatlığını yaşa! Sadece 10 dakika içinde kişiye özel olarak şekillendirilen FootBalance ortopedik tabanlıkları, her çeşit ayakkabıya kolayca yerleştirilerek hemen kullanılabilir, ayakkabı numarasını büyütmez ve tabanını yükseltmez. Sık görülen ayak problemlerinin tedavisine etkin destek sağlar. #ortopediktabanlık #kişiyeözeltabanlık #ortopedik #ortopedikayakkabi #rahatadımlar #düztaban #halluksvalgus #içebasma #dışabasma #sağlıklıspor #FootBalanceTR #FootBalance #UniqueAsYou

FootBalance Türkiye (@footbalancetr)’in paylaştığı bir gönderi ()