Ana sayfa Ayak Sağlığı Hazır ve Kişiye Özel Ortopedik Tabanlık arasındaki fark nedir?

Hazır ve Kişiye Özel Ortopedik Tabanlık arasındaki fark nedir?

tarafından necati

Mağazalarda, pazarlarda, lostra salonlarında ortopedik tabanlık adı altında farklı marka ve biçimlerde ürünler satıldığını görmüşsünüzdür. Bir çoğumuz bu ve benzer ürünleri denemişsinizdir.
bu tabanlıklar ortopedik diye adlandırılsa da kişiye özel değildir. Bu nedenle tabanlığın sizde oluşturacağı etki tesadüfi olacaktır.

Ayak yapımızınn düşük veya yüksek kavisli olması, topuk veya ön ayakta yaşadığı problem tamamen bize özeldir. Her iki ayak dahi birbirinden farklı yapıda olabilir. Örneğin yüksek ayak kavisine sahip olan bir kişi bilmeden çok yüksek kavise sahip bir tabanlık satın aldığında, kişinin ayak sorunları ve ağrıları artacaktır. Ya da tam tersi düşük tabanlı bir kişiye aldığı tabanlığın kavisi yeterli gelmeyecek, tabanlığın sağlık ve konfor açısından hiçbir olumlu etkisi olmayacaktır.

Özetle ayak tipimizi belirlemeden ortopedik tabanlık kullanmak, hekime danışmadan ilaç kullanmaktan farklı değildir.Burada önemli olan ise ortopedik tabanlıkların kişiye özel olarak hazırlanması gerektiğidir.

Kişiye özel tabanlık kişinin problemlerini ortadan kaldırmak ve olası başka problemlerin oluşumunu önlemek için çok önemlidir. Ayak sorunlarınızı ihmal etmek diz, kalça ve bel problemlerine yol açabilir. Bir an önce önlem alınız.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

FootBalance kişiye özel ortopedik tabalıkları, iş ve günlük yaşamınızda kullandığınız tüm ayakkabılar ile mükemmel uyum sağlar. Ayakkabı numarasını büyütmez, tabanını yükseltmez. Birden fazla ayakkabıda kolayca kullanılabilen tabanlıklar, içine yerleştirildiği ayakkabıyı kişiye özel ortopedik ayakkabılara dönüştürür. Sadece 10 dakika içinde, ayaklarınızı kişiye özel sağlık ve eşsiz konforla buluşturun. #ortopediktabanlık #kişiyeözeltabanlık #ortopedikayakkabi #sağlıklıayaklar #ortopedik #düztaban #içebasma #dışabasma #ayaksağlığı #topukdikeni #halluksvalgus #FootBalanceTR #FootBalance #UniqueAsYou

FootBalance Türkiye (@footbalancetr)’in paylaştığı bir gönderi ()