Ana sayfa Dizi Arşivi Tabii’deki Son Gün dizisinin oyuncu kadrosu ve hikayesi dikkat çekici!

Tabii’deki Son Gün dizisinin oyuncu kadrosu ve hikayesi dikkat çekici!

tarafından ker_def

Psikolojik gerilim sevenlerin büyük ilgisini çeken Son Gün isimli dijital dizinin ilk bölümü 17 Temmuz Pazartesi akşamı TRT 1’de yayınlanacak. TRT’nin yeni dijital platformu Tabii’nin içerikleri arasında yer alan Son Gün dizisi, son 24 saati kaldığını öğrenen birisinin yaşadıkları anlatılıyor.

Her bir bölümde ayrı bir karakterin hikayesinin anlatıldığı dizinin oyuncu kadrosu büyük dikkat çekiyor. Oyuncu kadrosunda Uğur Yücel, Erkan Petekkaya, Cemal Toktaş, Serhat Kılıç, Ahmet Mümtaz Taylan, Nazan Kesal, Yasemin Allen ve Kürşat Demir gibi güçlü isimleri barındıran Son Gün’ün senaristi Belki Bahar. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Ahmet Sönmez oturuyor.

Psikolojik gerilim türünde nefes kesen bir hikayenin anlatıldığı Son Gün’ün konusu şöyle:

Ünlü bir psikolog olan Vedat, bir araştırma projesi kapsamında insanları 24 saat içinde öleceklerine inandırarak tepkilerini ölçmeyi hedeflemektedir. Birbiriyle farklı karakterlere sahip altı kişi, aynı kişiden ölecekleri haberini alır.

Hepsinin ortak özelliği, aynı psikolog ile yollarının bir şekilde kesişmesidir. Psikolog Vedat için ölüm korkusu, insanın gerçek karakteri ile yüzleşebileceği bir alan oluşturur. İnsanların ölüm ile olan ilişkilerini merak eden Vedat, bir yandan kendi korkuları ile yüzleşmeye başlar.

Bir seminer programı aracılığıyla katılımcılarla bağ kurulur ve hayatlarına dair bilgi toplanır. Aynı gün ve yakın zaman dilimlerinde hepsi farklı şekillerde öleceklerine inandırılır. İnsanların bu duruma tepkisi birbirinden farklı olurken, bu tepkiler sonucunda attıkları adımlar hayatlarını değiştirir.

Bazılarının hayatını bir çıkmaza sürüklerken, bazı denekler için bu acı gün, hayatlarını değerlendirme ve değiştirme şansı doğuracaktır.