Ana sayfa Dizi Haberleri Tahir ve Nefes şarkı söyledi, Sen Anlat Karadeniz izleyicisi sosyal medyada koptu!

Tahir ve Nefes şarkı söyledi, Sen Anlat Karadeniz izleyicisi sosyal medyada koptu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz

Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in dün akşam ekrana gelen yeni bölümünde Tahir ve Nefes’in tekneyle denize açıkldıkları sahnede şarkı söylemeleri, izleyenleri mest etti.

İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin oynadıkları Tahir ve Nefes’in, Vedat’ın ölümüyle birlikte hayatları yoluna girmeye başladı.

Aşklarını doya doya yaşamaya başlayan ikilinin bu hali izleyenleri memnun ederken, birlikte söyledikleri Ander Sevdaluk isimli Karadeniz türküsü de sosyal medyada izleyenleri ikiye böldü.

İki oyuncunun karakterleri gibi değil, kendileri gibi şarkı söylediğini düşünen kimi izleyiciler, “Nefes ve Tahir değil, İrem ve Ulaş söylüyor” yorumlarını yaptılar.

Tahir ve Nefes şarkı söyledi, Sen Anlat Karadeniz izleyicisi sosyal medyada koptu! 2

Kimi izleyiciler ise tam tersini düşünüyordu. Ancak pek çok kişinin “Türkü mü söylüyorlar, rap mi anlamadık” şeklindeki yorumları da sosyal medyaya yansıdı.

“Ander Sevdaluk rapmiş tabii” şeklinde sahneyi ti’ye alan kimi izleyenler, şarkının hızlı bir şekilde okunması nedeniyle iki oyuncunun rap söyler gibi oldukları görüşlerini dile getiriyor.

Dizinin takipçileri arasında Helvacıoğlu ve Astepe’nin performanslarına övgü yağdırıp defalarca dinlediklerini belirtenler de yok değil.

Yine de tüm eleştirilere karşın dizide bir türlü yüzleri gülmeyen Nefes ve Tahir’in bu keyifli anları, ekran başında diziyi izleyenleri de mutlu etti.

İşte iki aşığın Ander Sevdaluk yorumları: