Ana sayfa Dizi Haberleri Taktik işe yaradı, Kalk Gidelim dizisi kazançlı çıktı!

Taktik işe yaradı, Kalk Gidelim dizisi kazançlı çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının sevilen dizilerinden Kalk Gidelim, 118. yeni bölümü ile izleyicileriyle buluşmayı sürdürüyor. Dizinin 118. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yeni bölümde büyük eğlence var…

Kuzey Yıldızı ve Çatı Katı Aşk dizileri ile reyting rekabeti yapacak olan Kalk Gidelim’in hatırı sayılır kemik bir izleyici kitlesi bulunuyor. Muğla Yeşilyurt’ta çekimleri devam edilen dizinin yaz boyunca ekranda olması da izleyici sadakati bakımından çok önemli bir taktik olarak ortaya çıktı.

Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri ve Ayça Varlıer gibi önemli isimleri buluşturan dizinin karantina döneminde de Kalk Gidelim Eve isimli format ile yayında olması önemli bir artıydı. Kalk Gidelim karantina döneminde de yaz aylarında da izleyicileri hiç bırakmadı ve sadık kitlesini de kaybetmeyeceğini gösterdi.

Kalk Gidelim dizisinin izleyici sadakatini sağlayan taktiği de birçok diziye örnek olmalı… Stoklu ilerleyen dizinin yeni bölümleri de Cumartesi akşamları TRT1 ekranında olmaya devam edecek. En çok bölüm yayınlanan dizilerden birisi olan Kalk Gidelim de eğlence de hiç bitmiyor.

“Kalk Gidelim dizisi hiç bitmesin, ömrü Arka Sokaklar gibi olsun” şeklinde yorumlar yapan dizinin hayranları, TRT1’in diziyi öne çıkartan politikasından da oldukça memnun.

İşte dizinin 118. bölümünden 2. fragman: