Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde taktik yine tuttu, izleyici ikna oldu!

Çukur dizisinde taktik yine tuttu, izleyici ikna oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Çukur dizisinin 3 sezonluk başarısı ortada… Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Damla Sönmez, Necip Memili, Öner Erkan, Barış Arduç gibi önemli isimlerin yanı sıra birçok da ünlü oyuncu dizinin hikayesinde kendisine yer buldu.

Yeni sezonda da dizinin etkili bir şekilde ekranda varlığını sergileyeceğini anlamak için yayınlanan fragmanları izlemek yeterli. Çukur dizisinin en önemli artısı uyguladı taktikler oldu. Dizi şiddet sahneleri ile çok eleştirildiği ve RTÜK’ten de cezalar aldığı 3 sezonluk dönemde önemli taktikler de geliştirdi.

Sosyal mesaj verme konusunda kendisine has bir yöntem sergileyen Çukur, aynı zamanda dram ve şiddet içeriğine espri katan sahneler ile de göz doldurdu. Aras Bulut İynemli ile Hazal Subaşı’nın dans ettikleri sahneyi buna örnek gösterebiliriz. Hala bu sahnenin sosyal medyada çok izlendiğini biliyoruz.

Çukur dizisinin 4. sezon başlangıcı da yine aynı taktiğe sahne oldu… Dizinin hikayesinin bambaşka noktalara gideceğine yönelik işaretler fragmanlar ile verildi… Mustafa Avkıran ve Suna Yıldızoğlu’nun 4. sezonda yapıma katılması çok önemli bir artı… Ayrca Nejat İşler’den sonra Arık Böke Erdenet karakteri ile heyecanı artıran Barış Arduç da 4. sezonun en önemli kozu konumunda…

Çukur dizisinde taktik yine tuttu, izleyici ikna oldu! 7

Yeni sezonda Erdenet ailesi hikayede daha çok öne çıkacak. Arık Böke olarak Barış Arduç, Olga olarak Suna Yıldızoğlu ve Cengiz olarak da Mustafa Avkıran diziye katıldı. Bu gelişme ile birlikte Çukur dizisinin başrol isimleri Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili de hikayenin gelişiminde çok etkili noktada olacak.

Çukur 4. sezonda da yine bomba gibi ekrana dönüyor ve izleyiciler yayınlanan fragmanlardan sonra heyecan yaptı. 7 Eylül Pazartesi akşamı dizinin yeni sezondan ilk bölümünün yayınlanacağını ve Yasak Elma ile Sefirin Kızı dizisiyle büyük bir rekabetin başlayacağını da hatırlatalım.

Eylül sonunda ise bu rekabete TRT1, Uyanış Büyük Selçuklu isimli diziyle katılacak.