Ana sayfa Güncel Haberler Talat Bulut’un Hande Ataizi’ni taciz iddiasında görgü şahidi ortaya çıktı

Talat Bulut’un Hande Ataizi’ni taciz iddiasında görgü şahidi ortaya çıktı

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinin setinde Talat Bulut’un tacizine uğradığını iddia eden kostüm asistanı Özge Şimşek ceza davası açacağını söyledi. Bunun üzerine Hande Ataizi de Özge Şimşek’e destek verdiğini belirtti ve bir dönem kendisinin de Talat Bulut’la benzer bir olay yaşadığını açıkladı.

Söylemezsem Olmaz programında yorumcular Ece Erken ve Bircan Bali, haftanın ilk gününde Beyaz TV ekranlarında magazin gündemindeki başlıkları masaya yatırdı. Gündemin önemli başlıklarının yorumlandığı programda, detaylı haberler ve bilgiler de sunuldu.

Hande Ataizi’nin Talat Bulut tarafından taciz edildiği iddiasıyla ilgili bir görgü şahidi olduğunu ifade edildi ve bu kişiyle yapılan konuşma yayınlandı.

Videodan tüm detayları izleyebilirsiniz…

‘Yasak Elma’ dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut geçtiğimiz aylarda kostümcü Özge Ş.’yi taciz etmekle suçlanıyordu. Özge Ş.’nin iddialarından sonra işten atılan ve mahkemeden de takipsizlik kararı verilen Talat Bulut hakkında bomba bir gelişme daha ortaya çıktı.

Şevval Sam’a 100 bin liralık tazminat davası açan oyuncu Talat Bulut’un daha önce birçok kişiyi de taciz ettiği ortaya çıktı.

Tacize uğrayan mağdurlar yaşadıklarını ilk kez ‘Söylemezsem Olmaz’a anlattı.