Ana sayfa Sosyal Medya Talat Bulut’un Yasak Elma’dan ayrılışı olaydı, Fox TV’ye geri dönüşü bir başka olay!

Talat Bulut’un Yasak Elma’dan ayrılışı olaydı, Fox TV’ye geri dönüşü bir başka olay!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Talat Bulut, yeniden Fox TV ekranında izleyicilerin karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Ünlü oyuncu kanalın bu sezonki en iddialı çıkış yapan dizisine, çok iddialı bir giriş yapacak.

Yasak Elma dizisinin bel kemiği olarak görüldüğü bir noktada, hikayeden ayrılmak durumunda kalan Talat Bulut, yaklaşık 14 aylık aranın ardından yeniden aynı ekrana, bu sefer çok farklı bir rolle dönecek.

85 bölüm boyunca Yasak Elma’nın başarısına büyük katkı sağlayan Talat Bulut, Fox TV’nin bu sezon en iyi çıkış yapan dizisi Mahkum’a katıldı… Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Seray Kaya ve Hayal Köseoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni başrol karakterine Talat Bulut imzasını atacak.

Talat Bulut'un Yasak Elma'dan ayrılışı olaydı, Fox TV'ye geri dönüşü bir başka olay! 7

Sinyor isimli karakter ile Mahkum dizisinde yakında görmeye başlayacağınız oyuncu, hikayeye çok sert bir giriş yapacak ve Mahkum’un en çok konuşulan isimlerinden birisi haline gelecek.

10. bölümü geride kalan Mahkum dizisinin 15. bölümünden itibaren Talat Bulut hikayenin ön önemli parçalarından birisi haline gelecek. Bu durumda usta oyuncunun 24 Mart’tan itibaren Mahkum dizisinin hikayesinde yer almaya başlayacağını söyleyebiliriz.

2020 yılının Kasım ayında yayınlanan Yasak Elma dizisinin 85. bölümünde ayrılan, vedasıyla da birçok dizi hayranını üzen Talat Bulut, yaklaşık 14 ay aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapmış oluyor.