Ana sayfa Sosyal Medya Tam bir şok! Erdal Beşikçioğlu’nun Çocukluk dizisinde o nasıl mesajlar öyle!

Tam bir şok! Erdal Beşikçioğlu’nun Çocukluk dizisinde o nasıl mesajlar öyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocukluk dizisinde çok ağır toplumsal eleştiriler var! Fox TV ekranında izleyicilerle 9 Ekim Cuma akşamı ilk bölümü ile buluşan Çocukluk dizisi beğeni topladı. Fragmanlar yayınlandığı zaman ortaya çıkan eleştirilerin yerini destek mesajları aldı.

Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk, Beren Gökyıldız ve Kübra Süzgün’ün başrollerinde yer aldığı dizinin 16 Ekim’de yayınlanacak ikinci bölümünden ilk görüntüler de paylaşıldı. Verilen bir mesaj çok dikkat çekici.

Mahir Boztepe karakteri, memur Ayşegül ile konuşmasında şöyle diyor: “Böyle bir aileyi de bizim Mavi’ye bulabilirsek. Çocuk 10 yaşına geldi. Sen 10 yaşında çocuk isteyen aile gördün mü? Hepsi bebek peşinde. Sırf bu yüzden yıllarca bekliyorlar. Ön yargıları yüzünden onlar çocuksuz, bizimkiler de ailesiz öyle bekleşip duruyorlar.”

Dizinin ikinci bölümünde verilecek olan bu mesaj oldukça çarpıcı ve gerçekçi bir yorum… İzleyiciler de dizideki bu tür toplumsal mesajları mutlaka dikkate alacaktır.

Arkadaşından ayrılmak istemeyen bir çocuk ise “Biz ayrılmak istemiyoruz ama, hepsi tek çocuk istiyormuş” sözleriyle akıllarda şimşek çaktıracak.

Bir başka dikkat çeken mesajı Beren Gökyıldız’ın canlandırdığı Mavi şu sözlerle veriyor: “Hem biz onların dosyalarına bakalım, niye onlar bizimkine bakıyor ki.”

Çocukluk dizisi ekrandaki onca diziden çok farklı bir yapım. Her sahne bir mesaj niteliğinde ve çok dikkat çekiyor. İzleyiciler de daha ilk bölümden yapımın kalitesinin farkına varmış gibi duruyor.