Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alp Navruz yine çok istedi yine yapamadı!

Alp Navruz yine çok istedi yine yapamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zümrüdüanka’nın Serhat’ı Alp Navruz, sevgilisi Ebru Şam ile İstanbul sokaklarında kameralara yakalandı. Ünlü oyuncu kısa 1-2 günlüğüne İstanbul’a geldiğini belirtti. Oyuncu, Kapadokya’da her şeyin güzel gittiğini söyledi.

Zümrüdüanka dizi setinde koronavirüs noktasında bir sıkıntı olmadığını anlatan Alp Navruz, herkesin dikkatli davrandığını ifade etti. Oyuncu, “Önlemler alıyoruz. Bizde çıkmadı. Ambulansımız var, sürekli tedbir halindeyiz. Rutin testlerimiz yapılıyor. Şu ana kadar sıkıntı yaşamadık. Gerekli önlemleri de alıyoruz. O yüzden bir sıkıntı yaşamadan devam ederiz diye düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

Pandemi ve dizi çekimleri nedeniyle tatil fırsatı bulamadığını anlatan oyuncu, çekimlerin de çok yoğun geçtiğine değindi. Alp Navruz, “Yazın tatil yapamadım süreçten dolayı. Biz Temmuz gibi başladığımız için zaten tatil fırsatı da kalmadı. Kapadokya’daydım” diye konuştu.

Bilindiği üzere ünlü oyuncu, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin ardından çok kısa bir süre sonra Elimi Bırakma’nın çekimlerine başladı. Sonrasında da yine fazla ara veremeden Zümrüdüanka setinde yer almıştı.  Alp Navruz, yaklaşık 3 yıldır tatile çok az zaman ayırmak durumunda kaldı, genelde hep setlerde ve yoğun tempoda çalıştı. Oyuncu, pandemi nedeniyle bu yaz ayında da yine istediği gibi bir tatil yapamamanın sıkıntısını yaşadı.

Röportaj sırasında oyuncunun yanında sevgilisi de vardı… Kız arkadaşı Ebru Şam ile ilişkisinin de çok iyi geçtiğini anlatan Alp Navruz, ilişkilerinde de her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Ebru Şam, kendisinin de ara sıra Kapadokya’ya gittiğini anlattı.