Ana sayfa Dizi Haberleri Tamam şahane plan da bir gariplik yok mu sizce de? Sadakatsiz’de mantık dışı sahne!

Tamam şahane plan da bir gariplik yok mu sizce de? Sadakatsiz’de mantık dışı sahne!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam 8. bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde bir sahne vardı ki herkes Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un oyunculuğunu övgülere boğdu. Dere’nin ‘psikopat’ hareketlerle oğlunu öldürmüş gibi numara yaptığı sahnedeki halleri, izleyenlerin ‘çok iyi oynadı’ yorumlarını yaptırırken, sahnenin günlük hayatın akışına ters bazı durumları ise izleyenlerin gözünden kaçmadı!

Kanal D’de yayınlanan ve Doctor Foster dizisinin yerli versiyonu olan Sadakatsiz dizisinde Asya, oğlu Ali’nin kendisini değil de babasını seçmesi karşısında ne yapacağını şaşırdı. Volkan’ın Ali’nin velayetini almak istemesi, Asya ve Volkan arasında büyük bir savaşa döndü.

Tamam şahane plan da bir gariplik yok mu sizce de? Sadakatsiz'de mantık dışı sahne! 17

Ali ise yaşanan onca olay karşısında babasını seçmesiyle annesini olduğu kadar izleyiciyi de çok şaşırttı. Aslında Ali’nin Derin ve babasının ilişkisini biliyor olması, onları görmüş olması, her şeyin farkında olması durumu biraz tuhaf hale getiriyor.

Onun yaşında bir çocuğun bunları idrak edebileceği, üstelik iç güdüsel olarak da annesini seçeceği kanısında izleyici. Ali’nin durumun farkında olup görmezden gelmesi, Derin ve babasını öpüşürken görmesi, tüm bunlara karşın annesini suçlamasını mantık dışı buluyor izleyici.

Asya’nın, Volkan’a yaptığı oyunda ise yine bir başka ‘tuhaf’ duruma dikkat çekiyor izleyici; Asya, tuhaf tavırlar sergiliyor, “Ali’yi artık göremeyeceksin, seni seçmişti, buna izin veremezdim” diyerek Volkan’ı kandırmaya çalışıyor.

Tamam şahane plan da bir gariplik yok mu sizce de? Sadakatsiz'de mantık dışı sahne! 18

“Yaşamasına izin veremezdim, geleceğini düşünmeyen bir babayla yaşamasına izin veremezdim, buna mecburdum” diyerek avucundaki saçları gösteriyor. İşte izleyici bu noktada Volkan’ın bir anda bu saça bakıp annesinin oğlunu öldürdüğüne inanmasını hiç de mantıklı bulmadı.

İşin bir başka ilginç tarafı ise ikilinin bağrış çağrış içindeki bu kavgası sırasında, Volkan deli gibi bağırıp her şeyi aşağı indiriyor, kırıp döküyor. Fakat uzun süren bu tartışmada Ali hiç bir şey duymuyor.

Tamam şahane plan da bir gariplik yok mu sizce de? Sadakatsiz'de mantık dışı sahne! 19

Tam da annesi yere düşmüş, başı kanarken ve “Oğluma nasıl kıydın, nasıl öldürdün onu?” sözlerini söylerken değil de “Manyak, ruh hastası” derken tam da o saniyede gelmesi de tabii ki hayatın olağan akışına ters bulunan bir başka durum.

Asya, bu şeytani planıyla oğlunu yanına çekmeyi başaracak. Yine çok şaşırtan manevrasıyla da öne geçiyor tabii o başka bir durum, plan müthiş! Fakat inandırıcı gelmeyen nüanslar söz konusu…

Tüm bu gözden kaçan ya da ‘dizi bu’ dedirtip izleyiciye sosyal medyada eleştiri yaptırsa da yine de Sadakatsiz dizisi, ekranın sevilen dizileri arasında yerini almayı başarıyor. AB grubunda birinciliği de 8. bölümüyle ilan eden dizi, Total ve ABC1 kategorilerinde de 2 sırada.

Tamam şahane plan da bir gariplik yok mu sizce de? Sadakatsiz'de mantık dışı sahne! 20

Kimi durumlar izleyicinin gözüne batsa, ikna etmese, inandırıcı gelmese de Sadakatsiz dizisi, yoluna emin adımlarla devam ediyor. Tabii izleyenlerin keskin bakışları altında olmaya da!

İşte dizide eleştirilere neden olan o sahne ve gelen yorumlardan bazıları:

Tamam şahane plan da bir gariplik yok mu sizce de? Sadakatsiz'de mantık dışı sahne! 21

Tamam şahane plan da bir gariplik yok mu sizce de? Sadakatsiz'de mantık dışı sahne! 22

Tamam şahane plan da bir gariplik yok mu sizce de? Sadakatsiz'de mantık dışı sahne! 23

Tamam şahane plan da bir gariplik yok mu sizce de? Sadakatsiz'de mantık dışı sahne! 24

Tamam şahane plan da bir gariplik yok mu sizce de? Sadakatsiz'de mantık dışı sahne! 25

Tamam şahane plan da bir gariplik yok mu sizce de? Sadakatsiz'de mantık dışı sahne! 26

Tamam şahane plan da bir gariplik yok mu sizce de? Sadakatsiz'de mantık dışı sahne! 27