Ana sayfa Sosyal Medya Var bu işte bir iş! Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta Yıldız ve Kuzey evlenebilecek mi gerçekten?

Var bu işte bir iş! Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta Yıldız ve Kuzey evlenebilecek mi gerçekten?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com-Detay – Show TV’de 28 Kasım Cumartesi akşamı 41. bölümü yayınlanacak olan Kuzey Yıldızı ilk aşk dizisinde düğün heyecanı var. Yıldız’ın 20 yıldır sabırla beklediği izdivaç sonunda gerçekleşecek ya da yine olmadık bir durum yaşanacak! Yayınlanan son fragmanda düğünde, tam da nikah sırasında yaşanan gergin anlar, izleyenlerin de sabrını sınıyor adeta!

Zira ne zaman kavuşmaya ramak kalsa birileri çıkıyor, bir şeyler oluyor ve büyü bozuluyor. Uzun süre Kuzey’in yakasını bırakmayan Şule yüzünden evlenemeyen ikili, yüzüp yüzüp kuyruğuna geldi ama izleyici hala tedirgin.

O kadar çok yüzüstü durumlar yaşandı ki kimsenin de inanası gelmiyor Kuzey ve Yıldız’ın sorunsuz evlenip yuva kurabileceklerine. Sosyal medyada şimdiden pek çok yorum yapılmaya başlandı.

Var bu işte bir iş! Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Yıldız ve Kuzey evlenebilecek mi gerçekten? 10

İkilinin düğün sahneleri fragmanda yer aldı ama izleyiciden “Lütfen gerçek olsun, başka bir sorun çıkmasın, gerçekten evleniyorlar mı?” şeklinde endişeli yorumlar gelmekte.

Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünde Yaşar, kızının evlenmesine rıza göstermiyor. Bir sandalyeye bağlanan Yaşar’ın eğer evlenirlerse Kuzey’i vuracağı sözleri de dikkat çekiyor.

Nikah sırasında Yaşar ortaya çıkıyor. Bir anda elini beline götürüyor ve Kuzey, Yaşar’ın silah çıkaracağını düşünerek kendisini Yıldız’a siper ediyor.

İşte o sahne:

Bu sahnenin devamında ne olacak izleyip göreceğiz fakat izleyici de tedirgin bir biçimde iki aşığın öyle olaysız bir şekilde evlenip mutlu olacaklarına falan inanmakta zorlanıyor!

Fragmana bakılırsa yine bir arıza çıkacak! Bakalım neler olacak?

Bu arada dizinin yeni bölümü öncesinde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner, dizinin düğün sahnesi öncesindeki hazırlıklarından paylaşım yaparak heyecanı yükselttiler. Güner’in “Yıldızımın masalı gerçek mi oluyor?” sözü bile ‘acaba?’ dedirtiyor!

Aşağıda iki oyuncunun paylaşımlarını görebilirsiniz…

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan. ????‍♂️

Var bu işte bir iş! Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Yıldız ve Kuzey evlenebilecek mi gerçekten? 11

Aslıhan Güner de sahne öncesinde makyajı, saçı yapıldıktan sonra aşağıdaki videoyu paylaşıyor. İzleyicinin içinde de “Tüm bu hazırlıklar boşa gitmese bari!” duygusu geçmiyor değil”! Zira ne zaman kavuşmaları söz konusu olsa, hiç olmadık bir şey yaşanıyor.

Şimdi dizinin takipçileri Cumartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümü iple çekiyor. Bakalım Kuzey ve Yıldız bu kez hiç bir vukuat olmadan gerçekten evlenebilecek mi?

İzleyip göreceğiz…

İşte Aslıhan Güner’in kısa bir video ile paylaştığı gelinlikli halini görebilirsiniz…

Ta taaam ..✨????????‍♀️✨
Yıldız’ımın masalı gerçek mi oluyor? Heyecanı çoook! ♥️
Cumartesi günü
saat: 20.00 ‘da @showtv ‘de..
Hepiniz davetlisiniz .. Bekliyoruz!
Gelinlik @maison.ju ✨
Saç @djncerkaya ✨
Makyaj @lorinleylas ✨

 

Dizide ikilinin evlenmesini endişe ile bekleyen izleyicilerden gelen yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz…

Var bu işte bir iş! Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Yıldız ve Kuzey evlenebilecek mi gerçekten? 12

Var bu işte bir iş! Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta Yıldız ve Kuzey evlenebilecek mi gerçekten? 13