Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tamer Karadağlı’nın sosyal medya hesabını ele geçirdiler!

Tamer Karadağlı’nın sosyal medya hesabını ele geçirdiler!

tarafından ker_def

Çocuklar Duymasın’da rol alan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, instagram hesabının hacklendiğini duyurdu ve yayın yasağı aldırdı. Tamer Karadağlı’nın avukatı aracılığıyla yaptığı açıklama şöyle:

“Müvekkilim Tamer Karadağlı’nın İnstagram resmi hesabı çalınmış olup müvekkilimin sosyal medya hesabının tüm şifreleri, bu hesabındaki tüm özel yazışmaları ve fotoğrafları isteği dışında 3. şahısların elinde bulunmaktadır.

Müvekkilimin tamamen özel hayat kapsamı içinde kalan bu görsellere ve yazılara müdahale etme, tahrif etme, onun adına başkalarıyla yazışma, onun adına paylaşım yapma ve tüm bunların müvekkilimin isteği dışında kamuoyuna yayılması tehdidi kaçınılmazdır.

Bu nedenle müvekkilim Tamer Karadağlı’nın instagram hesabındaki tüm özel konuşmalarının, yazışmalarının ve resimlerinin tüm yazılı, görsel basın ve internet sitelerinde yayınlanması İstanbul 21. Asliye Hukuk Mahkemesi’nin 2017/38 D. İş ve 2017/38 K. sayılı mahkeme kararı ile durdurulmuştur.

İşbu kararın önemle uygulanmasını aksi takdirde uygulamayanlar hakkında tarafımızca hukuki ve cezai tüm yasal yollara başvurulacağını ihtaren bildiririz.”