Ana sayfa Dizi Haberleri Yan Oda dizisinin ayakta kalmak için daha çok mücadele etmesi şart!

Yan Oda dizisinin ayakta kalmak için daha çok mücadele etmesi şart!

tarafından ker_def

Star TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Yan Oda dizisi, ilk bölümde düşük oranlar elde etmiş olsa bile ikinci bölümde iyi bir reyting çıkışı sergilemişti. Ancak bu çıkışın 3. bölümde de devam edeceği beklentisi gerçekleşmedi.

Tüm kişiler kategorisinde geçen hafta ile aynı oranları elde eden, AB grubunda çok çok küçük bir artış elde eden dizinin ABC1 grubunda ise düşüş yaşadığı gözlemlendi.

Tüm kişiler ve AB gruplarında günü altıncı olarak bitiren dizi, ABC1 grubunda ise beşinci sırada bulunuyor.

Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Derya Karadaş, Bülent Polat, Nezaket Erden gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin etkili bir hikayesi de bulunuyor.

Birbirine yabancı iki ailenin arasındaki derin uçurumlarının anlatıldığı dizinin güçlü kadrosuna rağmen ortalamanın altında kalan reytingleri ile sıkıntılı bir durumda olduğunu söyleyebiliriz.

Henüz izleyiciler yoğun bir ilgi göstermemiş olsa da, ortalamanın biraz altındaki reytingler ile Yan Oda dizisinin hala şansının olduğu anlaşılıyor.

Yan Oda dizisinin önümüzdeki birkaç bölümü izleyici ilgisi noktasında çok önemli olacak. Dizinin ayakta kalabilmesi için daha güçlü bir mücadele ortaya konulması gerektiği de anlaşılıyor.