Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela 11 Haziran Özeti 97. Bölümünde neler olacak?

Tatlı Bela 11 Haziran Özeti 97. Bölümünde neler olacak?

tarafından zk zk

Tatlı-Bela-13-Haziran-Salı-99.-Bölüm-Özeti-Shlok-Ragnu-ile-Dövüşüyor-6

Asta onları o halde görünce şaşakalır. Asta Aspara’nın oyununu çözer, Asta ve Slok odalarına girdiklerinde gülmeye başlarlar. Angeli’nin annesi ise hastalanmıştır ve kızının yanında olduğu için çok mutludur. Slok ve Asta işlerin iyiye gitmesi dolayısıyle yeni bir eve taşınmak isterler ve bu durumu Chowski’ye bildirirler. Chowski bu duruma üzülse de Angeli’yi de yanlarına alacaklarını söyleyince kabullenir.

Asta ise Angeli’yi arayarak yeni bir eve çıkacaklarını ve kendisini de yanlarına alacaklarını söyler. Asta yemek yaparken Slok yaşlı bir kadına yardım etmektedir. Aspara ise sari satan bir adamdaki sarileri incelemektedir. Aspara bir ara Slok ile el ele tutuştuklarını düşünerek hayallere dalar. Sari satan adamın elini tutup okşamaya başlar. Herkes onu seyretmekte Aspara ise hayaline devam etmektedir. Asta’da gördükleri karşısında şaşkındır. Aspara hayalinden ev arkadaşı sayesinde kurtulur. Aspara satıcıya bağırıp çağırır.

Sojal ise Asraham Huzurevine gitmeye karar vermiştir. Kavya ile birlikte Huzurevine giden Sojal Angeli’yi görmeyi umuyordur. Sojal gelince Angeli’yi uyarırlar. Angeli saklanır Sojal Kavya’yı serbest bırakır. Daha sonra Kavya’yı takip eden Sojal onu Angeli ile konuşurken görüyor. Ancak bundan onların haberi olmaz. Sojal Varad’ın söylediklerini hatırlar ve onları görmezlikten gelir. Daha sonra üzgün bir vaziyette oradan ayrılır. Matron Angeli’ye şüphelendiğini söyler.

Sojal eve geldiğinde Nirancan ona nerede olduğunu soruyor. Sojal Slok ve Angeli için tapınakta dua ettiğini söylyince mutlu olur. Asta işleriyle meşgulken Slok’un olmadığı bir gün Rugba adında bir haydut çetesi ile bütün esnaftan koruma parası adı altında haraç toplamaktadır. Bu çete üyeleri herkesten para toplamış ve sıra Asta’ya gelmiştir. Asta bunların kim olduğunu Chowski’ye soruyor. Chowski çete başının daha önce koruma parası topladığını ve 3 aydan beri içerde olduğunu söyler.

Adamlar Asta’nın yanına geldiğinde Asta onlara 5 dolar verir. Chowski ve etraftakiler endişelidir. Rugba Asta’nın yanına gelir ve 100 dolar vermesi gerektiğini söyler. Asta korkusuzdur ve bunu kabul etmez ancak adamlar zorla Asta’nın tüm parasını alırlar. Asta ağlamaktadır. Aspara ise olup bitenleri Slok’a anlatır.