Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela 11 Haziran Özeti 97. Bölümünde neler olacak?

Tatlı Bela 11 Haziran Özeti 97. Bölümünde neler olacak?

tarafından zk zk

tatli-bela (5)

Angeli’nin annesinin rahatsızlığı artmıştır. Nirancan’da kendisini iyi hissetmediği için aile doktoruna gitmiştir. Doktor kendisine dikkat etmesini isterken Nirancan Slok ve diğerlerinin üzüntüsü beni çok etkiledi diyerek ayrılır. Biraz sonra da Angeli annesi için doktoru arar. Doktor Nirancan ile Angeli’yi buluşturacağını düşünmektedir. Bizim Renuka’dan uzun süre haber yoktu ya şimdi var. Renuka söylenerek etrafa bakınırken Riya’nın dolabında yanmış sari görüyor. Renuka gözü dönmüş boğa gibi Riya’ya bağırıyor ve sarinin hesabını soruyor. Riya Jyothi’nin yaptığını söylüyor. (Vurun Abalıya)

Slok olanlardan sonra polise gitmeye karar verir ancak Chowski daha önce bu şekilde davranan birinin çete üyeleri tarafından işkenceye uğradığını ve daha sonra da kamyonuna kilit takarak buralardan gittiğini söyler. Adamlara 100 dolar verince bir zararları dokunmuyor gelin direnmeyin diye öğüt veriyor. Bu arada doktor huzurevine gelir ve gözü Angeli’yi arar. Ancak Angeli Nirancan’a haber verebilir düşüncesiyle saklanmıştır. Oradaki bayanlardan biri kendisinin Angeli olduğunu ve doktoru kendisinin aradığını söyler. Doktor şaşkındır. Reçetiyi yazıp gider ancak ilaçları alacak para yoktur. Huzurevindekiler kendi aralarında topladıkları para ile ilaç parasını denkleştirirler.

Asta ve Slok çalışmaya başlarlar. Çete üyesi iki kişi gelerek yemek yemeye başlarlar. Asta onları tanımıştır. Adamlar yemeklerini yeyip giderken para vermezler. Slok onları durdur ve ceplerindeki parayı alır ve bir güzel de döver. Çete üyeleri bu sefer toplanıp gelirler yine dayağı yerler. Bu durum Chowski’yi oldukça endişelendirmiştir. Raghu Chowski’yi arayarak Slok’u yanına getirmesini ve özür dilemesini ister. Chowski Slok’u bir bahane ile getirir.