Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Küçük Yalancılar’dan sonra iki ünlü oyuncu yeniden buluştu!

Tatlı Küçük Yalancılar’dan sonra iki ünlü oyuncu yeniden buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tatlı Küçük Yalancılar dizisi 6 Temmuz 2015 tarihinde başlayan bir yaz dizisiydi. Star TV’de yayınlanan yapım 3 Ekim 2015 tarihinde yayından kaldırıldı. Amerikan yapımı olan Pretty Little Liars uyarlaması olan dizi, dram ve psikolojik gerilim türündeydi. Toplam 13 bölüm ekranda kalma başarısı gösterdi.

Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Büşra Develi, Melisa Şenolsun, Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz, Beste Kökdemir, Alperen Duymaz, Merve Çağıran gibi genç ve kendisini gösterme ihtiyacı olan bir kadro bu yapımda buluştu. Dizinin etkisi oyuncular açısından büyük oldu.Tüm bu genç isimler sonraki projelerinde önemli işler üstlendi.

Tatlı Küçük Yalıncılar dizisinde buluşan Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi, yıllar sonra yeniden partner oluyor. Akıncı isimli yeni dizide başrol kadın oyuncusu olan Büşra Develi, 2 yıldır ekrandan uzakta kalmıştı.

Şükrü Özyıldız, Büşra Develi buluşması iyi bir uyum ve enerji yayacak gibi duruyor. Akıncı isimli dizinin çekimlerine az bir zaman kaldı. Kadro oluşturulmaya devam ediliyor. Ağustos ayında sete çıkacak olan ekip, yeni sezonda atv’ye reyting kazandırmak için çaba harcayacak.