Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım dizisinde her şey güzel ama tek bir şey eksik!

Tehlikeli Karım dizisinde her şey güzel ama tek bir şey eksik!

tarafından ker_def

Milliyet Cadde yazarlarından Sinan Biçici, Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşan Tehlikeli Karım dizisiyle ilgili analiz yazısı yazdı.

Diziyi başından kalkmadan ilgiyle izlediğini belirten Biçici, sosyal medyadaki başarıya karşın dizinin ciddi bir sorunu olduğunu yazdı. Dizide her şey güzel ama eksik olan bir reyting durumu var… İşte o yazı:

‘Tehlikeli karım’ yabancı dizi mi?

Geçtiğimiz pazar günü Show TV’de yayına giren ‘Tehlikeli Karım’ın tanıtımları çok dikkat çekti ve merak uyandırdı. Bizde övgü olarak söylenen “Yabancı dizi gibi” yorumlarını çok duydum. ‘Tehlikeli Karım’, uyarlama ama bu durumu çaktırmayalım ve yerelleştirelim gibi bir çabaya girişmemiş. İlk bölüm hikayesi, yabancı dizi gibi aktı. İtiraf edeyim, ben de ekranın karşısından hiç kalkmadan merakla izledim. Gayet tempolu ve akıcı bir bölümdü.

Yan hikayelere ve gereksiz karakter tanıtımlarına hiç başvurulmamıştı. Bir dizinin ilk bölümü gibi değil de film seyrediyorsunuz gibi hissettiriyordu.

Bazı polisiye detaylarda inandırıcılık sorunu yaşansa da genel olarak başarılı bir açılış yaptı. ‘Nasıl devam edecek?’ diye de merak uyandırdı. Twitter’da en çok konuşulan yapım olmayı da başardı. Ama gel gelelim, birinci bölümün reytingi parlak değil.