Ana sayfa Sosyal Medya Seçkin Özdemir’in ‘ah’ çektiği, içine dert ettiği eski dizisi!

Seçkin Özdemir’in ‘ah’ çektiği, içine dert ettiği eski dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Tehlikeli Karım dizisi Seçkin Özdemir’in içine dert oldu!  Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir, Gonca Vuslateri ile birlikte 2018 yılında Tehlikeli Karım isimli dizide rol almıştı. Japon dizisinden uyarlanan Tehlikeli Karım, farklı bir yapımdı. Ancak bir türlü aradığı izleyicisini bulamadı. Çok başarılı da olabilecek bir projeydi ama yanlış giden bir şeyler vardı ve dizi 6 bölümde final yaparak sona erdi.

Seçkin Özdemir, karantina döneminde bir arkadaşı ile Tehlikeli Karım dizisinin yeniden izlediğini söyledi. Özdemir, dizinin değerini bulmadığı görüşünde… Instagram hesabında Bir Aşk Hikayesi dizisindeki partneri Damla Sönmez’i konuk eden Seçkin Özdemir, Tehlikeli Karım’ın içinde bir yara olarak kaldığını, sözleriyle belli etti.

Damla Sönmez, “Tehlikeli Karım ne kadar eğlenceli bir işti” diyerek konuyu açtı. Seçkin Özdemir ise, şu sözlerle diziyi andı: “Çok güzeldi. Geçen gün baştan sona bir arkadaşım ile izledim. “Çok eğlenceli bir işte, çok güzel bir işti. Sektörde hak ettiği yeri gerçekten bulmamış bir iştir. Yaptığım için de gerçekten çok mutluyum.”

Damla Sönmez de Gonca Vuslateri’nin canlandırdığı Derin karakterinden çok etkilendiğini sözlerine ekledi.

En son Hizmetçiler dizisinde 3 bölüm yer alan Seçkin Özdemir, pandemi nedeniyle dizinin iptal edilmesiyle de üzüntü yaşadı. Oyuncu şu aşamada herhangi yeni bir projesinin olmadığını söyledi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Seçkin Özdemir (@seckinozdemir)’in paylaştığı bir gönderi ()