Ana sayfa Sosyal Medya Ne Seyran ile Ferit, ne Türkan ile Somer! Kardeşlerim dizisinin üç çifti hepsini ezip geçiyor!

Ne Seyran ile Ferit, ne Türkan ile Somer! Kardeşlerim dizisinin üç çifti hepsini ezip geçiyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen dizileri, her hafta reytingleriyle sezonda zorlu bir mücadele veriyor. Karşılarındaki dizilerle birlikte reytinglerde olduğu kadar, hafta boyunca ekrana gelen diğer dizilerle sosyal medyada da ayrı bir yarış içine giriyorlar.

Reyting karnelerinin yanı sıra bir de sosyal medya karnesi günlük, haftalık ve aylık olarak dizilerin önlerine çıkıyor. Son dönemin en popüler dizileri, dizi çiftleri ve oyuncuları, gelen iletiler ve paylaşımların sayılarına göre belirleniyor.

Sezonun öne çıkan oyuncuları arasında genç isimler başı çekiyor şu sıralar! Yaz sezonunda başlayan ve sosyal medya rüzgarını arkasına alan Duy Beni ve Tozluyaka dizileri öylesine farklar atıyor ki sosyal medyada, pek çok reytingi yüksek diziyi gölgede bırakıyorlar!

Ne Seyran ile Ferit, ne Türkan ile Somer! Kardeşlerim dizisinin üç çifti hepsini ezip geçiyor! 10

Her ne kadar reytinglerde aynı başarıyı gösteremeseler de sosyal medyayı genç neslin daha çok kullanması, gençlik dizilerini de daha fazla ön plana çıkarmada etkili. atv’nin 3 sezondur devam eden dizisi Kardeşlerim’in başını çektiği sosyal medyadaki popülerlik konusunda bu üç dizi, kimseye pabuç bırakmıyor!

Somera’nın düzenli olarak yaptığı “Sosyal TV’deki En Popüler Çiftler” karşılaştırmasında bu hafta da durum değişmemiş görünüyor! Aylardır Kardeşlerim dizisinin 3 çifti, ekranın en yüksek reytingleri alan dizilerinin çiftlerini geçmeyi başarıyor.

Ne Seyran ile Ferit, ne Türkan ile Somer! Kardeşlerim dizisinin üç çifti hepsini ezip geçiyor! 11

Üç Kız Kardeş, Yalı Çapkını gibi dizilerin sevilen çiftleri Türkan ve Somer ile Ferit ve Seyran, şu sıralar reytingi en yüksek yapımların çiftleri olarak konuşuluyorlar. Ancak sosyal medyanın reytinginde durum bambaşka!

Ne Seyran ile Ferit, ne Türkan ile Somer! Kardeşlerim dizisinin üç çifti hepsini ezip geçiyor! 12

Gelen ileti sayılarına bakılarak ortaya çıkan tabloda aylardır değişmeyen çiftler yine aynı dizilerin çiftleri! Kardeşlerim’in Asiye ve Doruk çiftini aynı dizinin iki çifti Aybike ve Berk ile Süsen ve Ömer takip ediyor.

Star TV’nin gençlik dizisi Duy Beni’nin Ekim ve Kanat’ı da yine listeye 4. sıradan girmekte. Tozluyaka’nın sevilen çifti Zeyno ve Çağrı da aylardır aynı sırayı koruyor ve ilk 5’te son sırada.

Ekrandaki onlarca dizi ve birbirinden ünlü isimlerin çift olarak yer aldığı diziler ön plana çıksa da sosyal medyada aynı oranda paylaşıma konu olmuyorlar. Dolayısıyla genç kuşağı etkileyen Kardeşlerim, Duy Beni ve Tozluyaka dizileri, daha çok iletinin paylaşıldığı diziler olarak en popülerlik konusunda da hem dizi hem de çift olarak diğerlerini ezip geçiyorlar!

Ne Seyran ile Ferit, ne Türkan ile Somer! Kardeşlerim dizisinin üç çifti hepsini ezip geçiyor! 13

Fox TV’nin Perşembe akşamları yayınlanmaya başlayan Darmaduman isimli gençlik dizisinin de bu denkleme girmesi bekleniyor. Ancak ilk bölümüyle beklenenin altında bir reyting alan dizi, sosyal medyada da büyük bir çıkış yakalayabilmiş değil henüz. Bakalım ilerleyen bölümlerde bir başka gençlik dizisi olarak sosyal medyadaki popülerlik yarışında Darmaduman’ın çiftleri nasıl bir yer edinecek? İzleyip göreceğiz…