Ana sayfa Sosyal Medya Telefonu açmayan Merve Dizdar’a Gupse Özay fena laf çarptı! Eltilerin savaşı sosyal medyada!

Telefonu açmayan Merve Dizdar’a Gupse Özay fena laf çarptı! Eltilerin savaşı sosyal medyada!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Gupse Özay’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde de yer aldığı Eltilerin Savaşı filmi, önce sinemada gösterime girdi ama pandemi nedeniyle sinemalar kapanınca Temmuz ayında Netflix’te yayınlandı. Özay’ın başrolünü Merve Dizdar, Uraz Kaygılaroğlu ve Ferit Aktuğ ile paylaştığı film büyük ilgi gördü.

Merve Dizdar ve Gupse Özay’ın iki eltiyi oynadıkları filmden sonra 4 oyuncunun yakaladıkları dostluk bağı da yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla görülüyor.

Oyuncular, zaman zaman konferans şeklinde görüntülü konuşma yaparken çekilen pozlarını paylaştılar instagram’da. Gupse Özay ve Merve Dizdar’ın dostluğu da birlikte verdikleri çeşitli röportajlarda da herkesin malumu olduğu bir durum.

Ancak Dizdar şu sıralar çok yoğun. Malum TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde rol almakta. Bu kez yeni projesinde de Ezgi Mola ile iyi bir ikili oldular.

Hatta Gupse Özay ve Ezgi Mola da Merve Dizdar’la yakınlıkları ile ilgili esprili atışmalar da yaptılar bir ara. Özay, Dizdar’ı yeni işi için tebrik ederken, Ezgi Mola ile kendisiyle olduğundan daha fazla eğlenmemesi dileğinde de bulunmuştu espriyle…

Telefonu açmayan Merve Dizdar'a Gupse Özay fena laf çarptı! Eltilerin savaşı sosyal medyada! 8

Gupse Özay, son olarak yine 4’lü bir konferans yapmak üzere rol arkadaşlarını aramış ama Merve Dizdar telefonunu açmamış! 3 oyuncunun konuşurken çekilen pozları aşağıda. Gupse Özay, Merve Dizdar’a ufaktan taş atıyor paylaşımıyla.

Özay’ın fotoğrafa düştüğü not güldürürken, telefonunu açmayan Merve Dizdar’a “Artık telefonlarımızı açmıyor, yepyeni arkadaşlar buldu. Ama onun canı sağolsun…” notuyla lafı da yapıştırmış!

Telefonu açmayan Merve Dizdar'a Gupse Özay fena laf çarptı! Eltilerin savaşı sosyal medyada! 9