Ana sayfa Dizi Haberleri Son Yaz reytingde sıçradı! Arka Sokaklar başaramadı! Ramo’nun yokluğu Seni Çok Bekledim ve Akıncı’ya yaradı!

Son Yaz reytingde sıçradı! Arka Sokaklar başaramadı! Ramo’nun yokluğu Seni Çok Bekledim ve Akıncı’ya yaradı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Cuma akşamları reyting yarışında önemli gelişmeler yaşanıyor… Her şeyden önce Cuma akşamlarının en iyi yapımının Kırmızı Oda olduğu gerçeği bu hafta da kendini gösterdi. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı; Erkan Petekkaya, Pınar Deniz, Aslıhan Gürbüz, Gökhan Yıkılkan gibi isimlerin son dönemde konuk oyuncu olduğu dizinin reytingleri çok iyi geldi.

Kırmızı Oda dizisinin dün akşam ekrana gelen 28. bölümü etkileyici sahneleri ile yine izleyicileri ekrana kilitledi… Tüm kategorilerde birincilik elde eden dizi adına çok başarılı bir hafta daha geride kaldı. Dizinin tüm izleyici gruplarında çok iyi oranlar elde ediyor olması da gücünün bir kanıtı olarak ortada duruyor.

Geçtiğimiz haftalarda tüm kişiler kategorisinde birincilikler elde edebilen Arka Sokaklar, Kırmızı Oda’nın yükselişi karşısında bu hafta çaresiz kaldı. Totalde yine çok iyi oranlara çıkan Arka Sokaklar, 15. sezonun da yine başarısını ikinci olarak sergiledi. AB ve ABC1’de daha düşük olsa da dizinin ilk 10’da yer alması önemli bir başka başarı. AB’de günü 7. bitiren Arka Sokaklar, ABC1’de ise 3. sırada kendisine yer buldu.

Bu haftanın yükseliş yaşayan ve izleyicilerini çok mutlu eden dizilerinden birisi de Son Yaz oldu… Bir ara düşük seyreden reytingler adeta dün akşam yayınlanan 11. bölüm ile sıçrama yaptı. AB ve ABC1 kategorilerinde iyi sayılan reytingler elde eden Son Yaz, Ali Atay ve Alperen Duymaz’ın muhteşem performanslarının sürükleyiciliği altında AB’de günü ikinci bitirdi… Bu dizinin şimdiye kadar elde ettiği en iyi başarılardan birisi… ABC1’de günü 5. olarak tamamlayan dizinin totalde ise 9. olması dikkat çekti. Son Yaz dizisi hem hikayesi hem de oyunculuk performansları ile hayranlarına güzel anlar yaşatıyor ve hak ettiği bir sıçramayı da elde etti.

Ramo dizisinin setindeki koronavirüs sıkıntısı nedeniyle yeni bölümün yayınlanmaması özellikle de Star TV ekranındaki Seni Çok Bekledim ile atv’de yayınlanan Akıncı’ya yaramış durumda.. Tabii ki Son Yaz dizisinin de bundan iyi pay aldığını söyleyebiliriz.

Seni Çok Bekledim ve Akıncı dizileri bu haftayı yükseliş ile tamamlayarak, iyi sinyaller verdi. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu ikilisinin bir türlü bekleneni veremeyen Seni Çok Bekledim dizisinin AB ve ABC1 kategorilerinde ilk 10’da yer almaları da iyi bir çıkış olarak değerlendiriliyor.

atv ekranında 1 Ocak 2021’de başlayan ve ilk bölümden sonra reytingleri ciddi şekilde düşen Akıncı da dün akşam geçen haftalara göre biraz daha iyi oranlar elde etti. Dizi, AB’de günü 9. tamamladı. Totalda ise ortalama reytinglere geldi.

İşte 12 Mart Cuma akşamı yayınlanan programlar arasında ilk 10 listesi:

Son Yaz reytingde sıçradı! Arka Sokaklar başaramadı! Ramo'nun yokluğu Seni Çok Bekledim ve Akıncı'ya yaradı! 8

Son Yaz reytingde sıçradı! Arka Sokaklar başaramadı! Ramo'nun yokluğu Seni Çok Bekledim ve Akıncı'ya yaradı! 9