Ana sayfa Sosyal Medya Tesadüfün böylesi! Demet Özdemir’in düğününde, Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki aynı sahne yaşandı!

Tesadüfün böylesi! Demet Özdemir’in düğününde, Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki aynı sahne yaşandı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 28 Ağustos tarihinde bir yıldır birlikte olduğu Müzisyen ve Oyuncu Oğuzhan Koç ile evlenen Demet Özdemir’in düğünü, günlerce konuşuldu. Üzerinden geçen iki haftaya rağmen sosyal medyada hala hayranları tarafından dillendiriliyor, düğünden detaylara dikkat çekiliyor.

Sevdikleri, ailesi ile birlikte pek çok ünlü arkadaşlarının da katıldığı düğünde çiftin gönüllerince eğlendikleri anlar, sosyal medyada da pek çok fotoğraf ve videolarla paylaşıldı. Demet Özdemir’in üç ayrı gelinlik giydiği düğünün after party kısmı ise en çok konuşulan bölümüydü.

Arkadaşları ile birlikte dans pistinden inmeyen Demet Özdemir, düğün sonrasında da çok konuşuldu. Ünlü Oyuncunun davetlileri arasında, tv8 ekranında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde birlikte oynadığı Naz Göktan ile Hülya Duyar da vardı.

Demet Özdemir ile dizide tanışan ve iyi arkadaş olan Naz Göktan, düğünde pistten inmeyenler arasındaydı. Hülya Duyar ve Naz Göktan ile karşılıklı göbek atan Demet Özdemir’in bu hali, dizideki bir sahneyi hatırlattı.

Dizideki düğün sahnesinde Naz Göktan ve Demet Özdemir, aynı şekilde karşılıklı göbek atmış ve bu sahne çok konuşulmuştu. Aradan geçen iki yılın ardından bu kez Demet Özdemir’in düğününde aynı durumun yaşanmasına, sosyal medyada da dikkat çekildi…

Tesadüfün böylesi! Demet Özdemir'in düğününde, Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki aynı sahne yaşandı! 7

İki oyuncu adına güzel bir ironi olan bu durum, gerçek hayatta yaşanan bu güzel hatıra ile dizinin izleyicileri tarafından sosyal medyada konuşuldu. Fotoğrafla da karşılaştırılarak o anlara dikkat çekildi…