Ana sayfa Dizi Haberleri Bu masal, bildiğiniz masallara pek benzemiyor! Peri Masalı dizisi ile şaşırmaya hazır olun!

Bu masal, bildiğiniz masallara pek benzemiyor! Peri Masalı dizisi ile şaşırmaya hazır olun!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’i buluşturan Peri Masalı dizisinin ilk tanıtımını izleyenler, ilginç bir dizinin yolda olduğunu da gördü! Fox TV’de yayınlanacak olan ve Med Yapım imzalı dizi, görüntüleri ile izleyenlerin ilgisini çekmeyi başardı!

Özellikle ekrana en son geldiği Maraşlı dizisinde Burak Deniz ile partnerliği çok beğenilen ve Mahur karakteriyle izleyicinin çok özdeşleştirdiği Alina Boz, bu kez şaşırtacak bir rolle dönüyor. Tarık Emir Tekin’in Sadakatsiz dizisinde oynadıktan sonra kazandığı şöhretin ardından, bambaşka bir karaktere hayat vereceği dizi, merakla bekleniyor.

Tanıtımın ardından yorumların yağdığı dizi ile ilgili olarak izleyiciden gelen yorumlarda, Tekin ve Boz’un birbirlerine çok yakıştırıldıkları da dikkatleri çekmekte. Peri Masalı isimli dizide, görünürde bambaşka bir hayat yaşayan Zeynep’in (Alina Boz) bulduğu para ile birlikte hayatını değiştirmesi ancak geride bıraktığı sırlar, dizinin hikayesinin çok farklı olacağını da gösteriyor.

Bu masal, bildiğiniz masallara pek benzemiyor! Peri Masalı dizisi ile şaşırmaya hazır olun! 8

Başrollerinde Tarık Emir Tekin, Alina Boz ve Nazan Kesal Hazal Filiz Küçükköse, Tülin Ece, Baran Bölükbaşı, Kadir Çermik Müfit Kayacan’ın yer aldıkları dizinin hikayesi, ilk tanıtımıyla izleyicinin ilgisini çekmiş görünüyor. Bebek bakıcılığı yapan bir kızın, tesadüfen bulduğu bir parayı alarak kaçması ve sonrasında kendisine bambaşka bir hayat kurarak yalanlar üzerine inşa ettiği bu hikayede bir adama aşık olmasıyla başlayacak Peri Masalı.

Bu masal, bildiğiniz masallara pek benzemiyor! Peri Masalı dizisi ile şaşırmaya hazır olun! 9

Fakat pek de masallardaki gibi bir geçmişi olmayan Zeynep’in, sahte hayatında başına neler geleceğini hep birlikte izleyeceğiz. Aynı zamanda eğlenceli bir kişilik olan Zeynep’in hikayesi, izleyicinin şimdiden ilgisini çekti bile!

Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisinin ardından ekrana çok farklı bir karakterle dönecek. Onur Köksal isimli bir adamı oynayacak olan Tarık Emir Tekin ve Alina Boz partnerliği, izleyicinin heyecanla beklediği dizi öncesi dikkatleri çekti.

Henüz ilk bölüm yayın tarihi belli olmayan dizinin, Eylül ayında ekranda olması bekleniyor…