Ana sayfa Dizi Haberleri Tesadüfün güzeli! Geçtiğimiz yaz, 3 romantik komedi dizisinin başrolleri, gerçek aşkı dizide buldu!

Tesadüfün güzeli! Geçtiğimiz yaz, 3 romantik komedi dizisinin başrolleri, gerçek aşkı dizide buldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ayları, romantik komedi dizisi sevenlerin iple çektiği dönemler. Zira sezondaki ağır dram içeren ya da hikayesi daha yorucu dizilerden sonra yaz dizileri, izleyicinin nefes aldığı diziler olmakta. Kimi zaman dram ağırlıklı dizilerde bambaşka rollerde izlediğimiz genç ve başarılı isimleri, yaz sezonunda daha eğlenceli dizilerde izleme imkanı da bulmanın verdiği bir başka heyecan yaşanıyor.

Bu tür dizilerin başrol oyuncuları, genellikle son yılların en popüler genç nesil oyuncularından seçiliyor. Hikayeleri romantik konularla süslü, aşk hikayesi üzerine kurulu, zaman zaman masalsı bir anlatımla çekiliyor bu diziler.

İzleyicinin yaz aylarının güzel havaları ve farklı mekanların keyifli, renkli görüntüleri eşliğinde yaz dizileri, ekranı da şenlendiriyor adeta.

Bu dizilerin bir başka yanı da kimi başrol oyuncularının dizi çekimleri sırasında aşk yaşamaya başlamaları. Zaten dizideki aşk hikayesi nedeniyle izleyici pek çok ismi birbirine yakıştırıyor. Kimi zaman tabii ki bu yakıştırma olarak kalıyor.

Fakat romantik komedi dizilerinden gerçek aşklar da çıkabiliyor! Daha önce de örneklerini gördüğümüz bu aşk hikayelerinden üçüne de yakın zamanda şahit oldu izleyenler.

Hangileri mi? İlk sırada Sen Çal Kapımı dizisinde iki aşığı oynayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin. Dizi, 2020 yılının Temmuz ayında başlamıştı. İki oyuncu ilk kez bir yapımda karşılıklı rol alıyorlardı. Bürsin ve Erçel, popüler, bekar iki oyuncu olmanın da getirdiği nedenlerle zaten birbirlerine çok yakıştırılmaya başladılar dizinin ilk bölümlerinden itibaren.

Tesadüfün güzeli! Geçtiğimiz yaz, 3 romantik komedi dizisinin başrolleri, gerçek aşkı dizide buldu! 9

Her iki oyuncu da uzunca bir süre aralarında bir şeyler olduğu şeklindeki dedikodulara yanıt bile vermediler. Bu konudan çok sıkıldıklarını her ortamda anlattılar ve pek çok dizide kadın ve erkek başrollerin birbirlerine yakıştırılmasının normal olduğuna vurgu yaptılar.

Sezonda da devam eden ve bir sonraki yaz için de yayınlanma kararı alınan diziye kısa bir ara verildiğinde, işler değişti! Aralarındaki aşk dedikodularını reddeden Hande Erçel ve Kerem Bürsin, Maldivler tatilinden yaptıkları paylaşımlarla, aşklarını da ilan etmiş oldular.

Tesadüfün güzeli! Geçtiğimiz yaz, 3 romantik komedi dizisinin başrolleri, gerçek aşkı dizide buldu! 10

2021 yazında başlayan iki dizinin başrol oyuncuları da benzer bir aşk hikayesiyle gündemdeler şu sıralar! O dizilerden ilki Ada Masalı dizisi…

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, ikisi de romantik komedi dizilerinden çok dram ağırlıklı projelerle ekrana geliyorlardı. Onları ilk kez bir romantik komedide görmek, izleyici için de farklı bir süreçti. Dizide birbirlerine daha ilk günden yakıştırıldılar. İki başarılı, genç ve popüler oyuncu, ilerleyen dönemde aralarında gerçek bir aşk yaşandığı şeklindeki kulis bilgileriyle gündeme geldiler.

Sosyal medyada birbirleriyle fotoğraflarını da paylaştılar. Doğum günlerinde mesajlar da yazdılar. Dizi sona erdi ama Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan, itiraf etmeseler de birlikte olduklarına dair kulislerden çok fazla bilgi yayıldı. Onlar da romantik komedide oynayıp sevgili olan çiftlere eklendiler…

Tesadüfün güzeli! Geçtiğimiz yaz, 3 romantik komedi dizisinin başrolleri, gerçek aşkı dizide buldu! 11

Bir başka romantik komedi aşıkları ise Baht Oyunu dizisinden çıktı! Rol aldıkları dizilerdeki başarılı oyunculuklarıyla beğeni toplayan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz, Baht Oyunu dizisinde ilk kez karşılıklı oynadılar. Onları da izleyici ekran uyumu açısından çok yakıştırdı.

Her iki oyuncu da kariyerlerinde önemli bir dönüm noktası olan Baht Oyunu ile büyük dikkat çektiler. Başrolünde yer aldıkları dizideki rol icabı aşkları ise bir süre sonra gerçeğe dönüştü. Ekranların sevilen çiftlerinden olan Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ı izleyici başka projelerde de birlikte görmek için heyecanla bekliyor şimdi. Bu arada ikiliye bir müzikalden teklif gittiği iddiası da gündeme geldi. Eğer iddia doğruysa ve teklif kabul edilirse, iki oyuncunun hayranları büyük mutluluk yaşayacak…