Ana sayfa Sosyal Medya Onur Durmaz Yargı dizisinden ayrıldı ama peşini bırakmayan Engin’le imtihanı devam ediyor!

Onur Durmaz Yargı dizisinden ayrıldı ama peşini bırakmayan Engin’le imtihanı devam ediyor!

tarafından zk zk
Yargı - Onur Durmaz

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Onur Durmaz, kıvırcık saçlarıyla Yargı dizisinin ilk bölümlerinde hemen hemen kimsenin farketmediği bir karakteri oynuyordu. Pınar Deniz’in hayat verdiği Ceylin’in avukat arkadaşı olan Engin, o kadar silik bir tipti ki 5. bölüme kadar geride kalan bir isimdi.

Yıllardır Ceylin’i ve çevresindeki herkesi tek tek, sinsi sinsi takip etmiş herkesin sırlarını, yaşadıklarını, sorunlarını, açıklarını not ederek bilgi toplamıştı. Yekta gibi despot bir babanın oğlu olarak zor günler yaşayan Engin, için için şiddet dolu geçmişindi, travmatik kişiliğiyle pek çok sır örmüştü.

Engin’in içten pazarlıklı, sakin görünen ancak son derece tehlikeli bir adam olduğunu kimse anlamamıştı. Hatta Onur Durmaz bile oynadığı karakterin bu noktaya geleceğini bilmediğini bir röportajında söylemişti. Fakat 5. bölümde Ceylin’i öldüren ve onu çöp tenekesine atan kişinin Engin olduğunun ortaya çıkmasıyla Onur Durmaz, bir anda büyük bir gündem yarattı.

Onur Durmaz Yargı dizisinden ayrıldı ama peşini bırakmayan Engin'le imtihanı devam ediyor! 2

Dizinin silik karakteri, hikayenin kilit noktası oluvermişti! Oyunculuk hayatında bu kadar hızlı bir yükselişi muhtemelen Durmaz bile beklemiyordu! Ancak 14 bölüm yer aldığı Yargı dizisiyle birlikte bir anda büyük bir kitle tarafından tanındı. Başarılı oyunculuğu ile de herkesi kendisine hayran bıraktı!

5. bölümden sonra Engin’in adım adım değişimini izledik. Tutuklandıktan sonra saçlarını kesmesi, içindeki psikopat kişiliğin ortaya çıkması, Ceylin ve Ilgaz başta olmak üzere, anne ve babası da dahil pek çok kişinin dosyasını ortaya çıkararak tehditlerine başlamıştı.

Hiç kimse onun aniden geldiği gibi aniden de gitmesini beklemiyordu ama 14. bölümde Ceylin’i öldürmek isterken henüz bilinmeyen bir kişi tarafından öldürüldü. Onur Durmaz, bu bölümden sonra flashback sahnelerle zaman zaman diziye dahil olsa da Yargı’dan ayrıldı.

Yargı'da Engin cinayet kurbanı

Fakat oyuncu, bu hızlı çıkışla birlikte merakla takip edilen bir isim oldu. Sosyal medyanın gündeminden düşmediği gibi hayatı hakkında da bilgi sahibi olmaya çalışıyor hayranları. Dizide adeta başroller Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’den de bir süre rol çalan Onur Durmaz, “Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu” ödülünün de sahibi oldu.

Kanal D’nin sevilen dizisindeki rolüyle kariyerinde bambaşka bir sayfa açan Onur Durmaz, aldığı ödül sonrasında “Ne diyeceğimi bilemiyorum!” sözleriyle de hızlı gelen şöhret karşısındaki şaşkınlığını ifade ediyor aslında.

Kendisini onure eden ödül için mutluluğunu ifade eden oyuncu, kariyerinde bu noktaya gelirken çok mücadele ettiğini de “İnanılmaz çalıştığım dönemler, aç kaldığım dönemler oldu” sözleriyle aktarmaya çalışmakta. Oyunculuktan keyif aldığını ve yapmaya da devam edeceğini söyleyen Durmaz, “Henüz bir yere geldim diyemem” ifadesiyle de önünde uzun bir yol olduğunu ortaya koymakta.

Bu arada diziden ayrılsa da sokakta sürekli Yargı ile ilgili sorulara da muhatap olduğu anlaşılan oyuncu, sürekli olarak kendisine “Öldün mü? ve Katil kim?” şeklinde sorular sorulduğunu ve tüyo vermemek için de çok çabaladığını anlattı. Ayrıca dizideki karakterle ilgili fazla bilgi vermemeye de çalışan oyuncu, ayrılmış olsa da diziyi hala takip ettiğini, kendisinin de merakla olacakları beklediği sözleriyle dile getirmiş oldu.