Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisi 3. sezonuyla yarın başlayacak ancak başrol oyuncusu Deniz Baysal ileriki bölümlerle ilgili tüyo verdi!

Teşkilat dizisi 3. sezonuyla yarın başlayacak ancak başrol oyuncusu Deniz Baysal ileriki bölümlerle ilgili tüyo verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-TRT 1’de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren izleyicilerin favorisi olarak reytinglerin zirvesinde yer alan Teşkilat dizisi  üçüncü sezonuyla 2 Ekim Pazar akşamı başlıyor.

İlk iki sezonda 48 bölüm yayınlanan dizinin 49. yeni bölümünde, ekip canını ortaya koyduğu yeni bir yolculuğa çıkacak.   Teşkilat’ın sezon finalinin ardından büyük heyecan yaratan gelişmeler, izleyiciler tarafından merakla beklenirken yeni sezon açılışında büyük sır perdesi aralanacak, izleyici yepyeni bir Teşkilat ile karşılaşacak.

İzleyici yeni sezonun ilk bölümünü merakla beklerken dizide ‘Zehra’ karakterine hayat veren oyuncu Deniz Baysal 51. bölüm ile ilgili bir tüyo verdi.

Teşkilat dizisi 3. sezonuyla yarın başlayacak ancak başrol oyuncusu Deniz Baysal ileriki bölümlerle ilgili tüyo verdi! 7

Paylaşımına, “Şu bölüm var ya of!” notunu düşen oyuncu daha dizinin yeni sezonu başlamadan gelecek bölümlerle ilgili heyecan yarattı. Anlaşılan o ki Teşkilat yeni sezonunda da her bölümüyle yine adından söz ettirecek.

Öte yandan izleyicinin heyecanının bir diğer nedeni ise kadroya katılan yeni isimler. Teşkilat, kadroya eklenen oyuncular, yeni mekanlar ve sürprizlerle dolu hikayesiyle yine ekranların favorisi olacak.

Murat Yıldırım yeni sezonda dizinin kadrosuna başrol olarak dahil olurken, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak kadroda yer alan diğer oyuncular olarak ön plana çıkıyor. Teşkilat 3. sezonun ilk bölümüyle 2 Ekim Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında başlıyor.