Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 99. bölümde Ömer görevden uzaklaştırıldı!

Teşkilat dizisi 99. bölümde Ömer görevden uzaklaştırıldı!

tarafından ker_def

Üç sezon önce TRT 1 ekranlarına geldiği günden bu yana izleyicilerin favorisi olan Teşkilat, dün akşam yine aksiyon ve heyecan dolu sahneleriyle ekranlara geldi.

Teşkilat’ın 99.bölümde neler yaşandı? İşte tüm detaylar: Ömer ve Neslihan, Çetin’e birbirlerini sevdikleri yalanını söylemek zorunda kalınca Ömer bir kez daha Çetin’le karşı karşıya geldi.

Ekip, ‘Milli Muharip Uçak Kaan’ için seferber olurken Ömer ve Neslihan bir yandan da komşularının kurduğu tuzakları ustalıkla atlattılar. Nedim, Şirket’ten kontağı olan Çetin’e oteldeki görüşmeye yetişemediklerini söyleyince Çetin’in kafasında soru işaretleri oluştu.

Ömer’in Çetin hakkındaki şüphelerinin kuvvetlenmesi Neslihan’la arasında yine bir tartışmaya sebep oldu. Çetin ise tehlike olarak gördüğü Ömer’den kurtulmak için hain bir plan yaptı.

Kambur’un oyununu deşifre eden ekip gerçek mühendisi kurtararak Kaan’la ilgili bilgilerin sızdırılmasını engelledi. Kamber bir kez daha büyük bir yenilgi yaşayınca öfkeden deliye döndü.

Başarılı geçen ‘Milli Muharip Uçak Kaan’ operasyonunun ardından Çetin, Ömer’in kendisine saldırdığını gösteren sahte video ile Ömer’in süresiz olarak görevden uzaklaştırılmasını sağladı.

Neslihan ise yaralı halde gördüğü babasına buna yapanın Ömer olduğunu duyunca büyük bir şok yaşadı.

‘Teşkilat’, yeni bölümleriyle pazar akşamı TRT 1’de.