Ana sayfa Dizi Haberleri Bambaşka Biri dizisinin reytingleri güzel, sosyal medya algısı daha da güzel

Bambaşka Biri dizisinin reytingleri güzel, sosyal medya algısı daha da güzel

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin başrolünde yer aldığı Bambaşka Biri isimli yeni Fox TV dizisinin 3. bölümü de yayınlandı. Pazartesi akşamlarının yeni alternatif dizisi olmasıyla öne çıkan dizinin reytingleri de dikkat çekmeye devam ediyor.

Üçüncü bölüm sonuçları tüm izleyici gruplarında da bir düşüş ile kapanmış olsa da hala çok ciddi sayıda izleyiciyi kendisine çektiği gözüken dizinin kemik izleyici kitlesi de oluşmaya başladı.

4’lü oranlarda gezinen reytingleri ile izleyicilerden ilgi gördüğünü gösteren Bambaşka Biri dizisi, üçüncü bölümü ile hem AB hem de ABC1 gruplarında günü ikinci sırada tamamlayarak da başarısını sürdürdü.

Dizinin sosyal medyada yarattığı algı da çok olumlu şekilde ilerliyor. Özellikle de Hande Erçel ile Burak Deniz ikilisinin birbirine çok yakıştığını düşünen izleyiciler, hikayeyi de ilginç bulduklarını dile getiren çok sayıda paylaşım yapıyor.

Leyla ile Kenan karakterlerinin kaotik bir aşka doğru ilerlediklerini düşünen dizinin hayranları, kalp çarpıntısı yaşadıkları sahnelerle birlikte Bambaşka Birisi dizisine olan beğenilerini güçlü cümlelerle ifade ediyorlar.

Kendilerini diziye fena halde kaptırdıklarını sosyal medyada paylaşımları ile ortaya koyan birçok izleyici, çok fazla eleştiri almış olsa da Hande Erçel’e olan desteklerini de sıklıkla ifade ederek Bambaşka Biri dizisine sahip çıkıyor.