Ana sayfa Sosyal Medya Burak Berkay Akgül dizi izleyicilerinin yeni kalp yarası haline gelmeye doğru ilerliyor!

Burak Berkay Akgül dizi izleyicilerinin yeni kalp yarası haline gelmeye doğru ilerliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Safir dizisinde Yaman karakterini canlandıran Burak Berkay Akgül, henüz 24 yaşında… 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümünü bitirdi.

Safir dizisine kadar çeşitli projelerde deneyim kazanan oyuncu, ilk kez başrolde yer almanın farkını yaşıyor. İlhan Şen ve Özge Yağız’ın isimleri dizi ilk duyurulduğunda öne çıkmıştı. Ancak üçüncü başrol olarak Burak Berkay Akgül ismi geri planda kalmıştı.

Ancak son dönemde sosyal medya ortamında genç oyuncuya yönelik olarak izleyicilerin çok yoğun bir destek çabası olduğunu görmekteyiz.

Dizinin hikayesinde Özge Yağız ile iyi bir çift olarak gözüken Burak Berkay Akgül, oyunculuk performansı ile de geniş bir izleyici kitlesinin hayranlığını kazanmış durumda.

Birçok dizi hayranı Yaman karakterinin hikayesine gönlünü kaptırdı ve kendileri için bu karakterin kalp yarası haline gelmekte olduğunu sosyal medya paylaşımları ile ortaya koyuyor.

Burak Berkay Akgül dizi izleyicilerinin yeni kalp yarası haline gelmeye doğru ilerliyor! 7

Burak Berkay Akgül’ün oyunculuk performansına da övgülerde bulunan çok sayıda dizi hayranı, genç oyuncunun Safir dizisiyle birlikte kariyerinde çok güçlü bir çıkış sergilediğini belirtiyor.

Annesi için hep ikinci planda kalan bir çocuk olan Yaman, annesinden bulamadığı sevgiyi birlikte büyüdüğü Feraye’de buluyor. Çocukluğundan bu yana Feraye’ye büyük bir aşkla bağlı olan Yaman, sevdikleri için her şeyi göze alabilen birisi. Hem heyecanlı hem romantik ama sevdiği için de dünyayı karşısına alabilecek bir yapıya sahip.

Feraye ve Yaman karakterlerinin hikayesi izleyicileri de derinden etkiledi. Özge Yağız uzun süredir yer aldığı başarılı projelerle kariyerinde önemli adımlar attı. Safir dizisi ise Burak Berkay Akgül’ün geniş bir izleyici kitlesine kendisini kabul ettirmesinde çok önemli bir rol oynuyor.

Safir dizisinin yurt dışında da çok ilgi görmesi, MIPCOM fuarında en çok satış yapılan projelerden birisi olması tüm oyuncular için önemli bir gelişme. Burak Berkay Akgül de yurt dışında geniş kitlelere ismini duyurma konusunda elde ettiği fırsatı şimdiye kadar gayet başarılı şekilde kullandı.

Yaman karakterinin hikayesi izleyiciler için ekrandaki yeni kalp yaralarından birisi olarak görülüyor ve oyuncu açısından da bu durum dizi izleyicisi ile güçlü bir bağ kurmasına yardımcı oluyor.