Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde herkesi şaşkına çeviren Cengiz Bozkurt hamlesi!

Teşkilat dizisinde herkesi şaşkına çeviren Cengiz Bozkurt hamlesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat gibi aksiyonu bol ve güçlü bir dram hikayesinin kadrosunun yenilenmesi izleyicileri fazlasıyla heyecanlandırıyor. Aybüke Pusat’ın kadın başrol olarak duyurulması hayranlarını çok memnun etti.

Yeni sezonda Deniz Baysal’ın yerine dizinin kadrosuna dahil olan Aybüke Pusat, geçen sezondan bu yana erkek başrol olarak Teşkilat dizisini sırtlayan Murat Yıldırım’a partner oldu. Böylelikle projenin ikinci sezon sonunda ayrılan Çağlar Ertuğrul’dan sonra üçüncü sezon sonunda da Deniz Baysal projeye veda etmiş oldu.

Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat ikilisinin heyecanı izleyicileri sararken, şimdi de Cengiz Bozkurt’un dizinin kadrosuna dahil olduğu açıklandı.

Teşkilat dizisinde herkesi şaşkına çeviren Cengiz Bozkurt hamlesi! 7

İşte bu transfer herkesi fazlasıyla şaşırttı. Komedi rollerinin usta isminin Teşkilat gibi ciddi bir hikayenin içinde bambaşka bir rol ile izleyici karşısına çıkacak olması, yeni ve etkileyici bir deneyim olacak.

Cengiz Bozkurt’un çok geniş bir hayran kitlesi bulunuyor ve oyuncuyu böyle aksiyon yapımında izlemek de farklı bir deneyim olacak.

Dördüncü sezonu için geri sayımda olan ve hayranları tarafından büyük bir heyecanla beklenen Teşkilat dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor.

Yeni sezon için hummalı bir çalışma gerçekleştirilen dizisinin kadrosuna birbirinden yetenekli isimler dahil oldu. Seyircinin ilk kez karşılaşacağı karakterler ‘Teşkilat’ın bugüne kadar değinilmemiş taraflarını da gün yüzüne çıkaracak.

Aybüke Pusat’ın ‘Neslihan’ karakterini canlandıracağı Teşkilat’ta, Neslihan’ın babası Çetin’e ise başarılı oyuncu Cengiz Bozkurt hayat verecek. Neslihan ve Çetin’in ‘Teşkilat’ ile olan ilişkileri hikayeyi bambaşka bir noktaya taşıyacak.

Dizinin yeni sezonda hikayesinin çok farklı olacağını bu iki transfer ortaya koyuyor.

Özellikle Cengiz Bozkurt’un diziye çok büyük fark katacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

‘Teşkilat’ heyecan dolu dördüncü sezonuyla yakında TRT 1’de ekrana gelecek!