Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinde üçüncü sezon bitiminde verilen mesaj bir Murat Yıldırım ile Deniz Baysal başarısı!

Teşkilat dizisinde üçüncü sezon bitiminde verilen mesaj bir Murat Yıldırım ile Deniz Baysal başarısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat isimli aksiyon dizisi TRT1 ekranında üçüncü sezonunu tamamladı. İlk iki sezonda başrol erkek oyuncusu olarak Çağlar Ertuğrul, Serdar karakteri ile hikayede yer aldı. Ancak oyuncunun projeden ayrılması sonrasında izleyiciler projenin devam etmeyebileceği endişesine kapılmıştı. Fakat yapımcının Murat Yıldırım gibi çok sevilen bir ismi Teşkilat dizisine Ömer karakteri ile getirmesi, Deniz Baysal ile de iyi bir uyum yakalamaları diziye yepyeni bir fırsat kapısı açtı.

Pazar akşamları TRT1 ekranında yayınlanan Teşkilat dizisi, ikinci sezon sonlarına doğru düşen reytingleri ile güç kaybı yaşamıştı. Ancak Murat Yıldırım üçüncü sezon başından itibaren büyük bir kitleyi yeniden diziye çekti ve Teşkilat projesi üçüncü sezon boyunca çok iyi reytingler ve birincilikler ile başarılarını tekrarladı.

Şimdi ise dizinin üçüncü sezon finalinin ardından neler olacağı merak edilmeye başlandı. Çünkü dizinin bitmeyeceği, her şeyin daha yeni başladığı yönünde verilen bir mesaj var ki, Teşkilat dizisi hayranları 4. sezonu şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı.

79 bölüm süren ilk üç sezonda aksiyon dolu sahneler izleyicileri mest etti. Ancak bunun burada kalmayacağı mesajı şu ifadelerle sosyal medyadan duyuruldu:

“79 bölüm, onlarca operasyon, nefes kesen dakikalar… Sıkı durun! Daha yeni başlıyoruz. Bizi yalnız bırakmayan seyircimize sonsuz teşekkürler. Yeni sezonda görüşmek üzere.”

Teşkilat dizisinde üçüncü sezon bitiminde verilen mesaj bir Murat Yıldırım ile Deniz Baysal başarısı! 7

Bu mesajdan da anlaşılacağı üzere Teşkilat dizisi yoluna devam edecek. Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisinin güçlü uyumu ile üçüncü sezonda yeniden başarıdan başarıya koşan projenin önü açık.

Teşkilat dizisine dördüncü sezonda da yepyeni hikaye ve oyuncuların katılımıyla başarılar elde edebilecek bir proje olarak öne çıkıyor.

Murat Yıldırım ve Deniz Baysal ikilisinin gelinen bu noktada çok başarılı bir sezon geçirdiğini, izleyicileri ekrana çektiğini ve kariyerlerinin zirvesinde olduklarını söylemek yanlış olmayacaktır.