Ana sayfa Sosyal Medya Nilsu Yılmaz ile Berk Ali Çatal ikilisi Kardeşlerim dizisiyle hem şöhreti hem de aşkı buldu!

Nilsu Yılmaz ile Berk Ali Çatal ikilisi Kardeşlerim dizisiyle hem şöhreti hem de aşkı buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi projesi atv ekranında üçüncü sezonunu tamamladı. Dizinin güçlü hikayesi sayesinde genç oyuncular bu süreçte çok konuşulan isimler haline geldi. Bu gençler arasında Berk Ali Çatal ile Nilsu Yılmaz’ı da saymak gerekiyor.

1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Berk Ali Çatal, 2016 yılından itibaren çeşitli dizilerde tecrübeler kazandı ama şöhreti yakaladığı proje Tolga karakterini canlandırdığı Kardeşlerim dizisi oldu.

2002 yılında dünyaya gelen Nilsu Yılmaz için de Kardeşlerim dizisi kariyeri adına çok başarılı bir proje oldu. 2013’ten bu yana setlerde yer alan Nilsu Yılmaz, farklı yapımlarda boy gösterdi ama şöhreti Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Cemile karakteri ile elde etti. Cemile diziye erken veda eden karakterlerden birisiydi ama Nilsu Yılmaz’ın hikayede bulunduğu süreçte eline geçen fırsatı iyi değerlendirdiğini söylemek lazım.

Nilsu Yılmaz ile Berk Ali Çatal ikilisi Kardeşlerim dizisiyle hem şöhreti hem de aşkı buldu! 7

İki genç oyuncu dizinin setinde başlayan yakınlaşmalarını aşka dönüştürdü. Berk Ali Çatal ile Nilsu Yılmaz ikilisi, arkadaşları Cihan Şimşek’in düğününde kameralar karşısındaydı. Onlar henüz evlilik düşünmüyor ve hayatı yaşamaya çalışıyor.

Nilsu Yılmaz, “Bize daha var, ben daha 20 yaşındayım hiç öyle şeyler aklımda yok. Bizim ilişkimiz de güzel gidiyor” dedi.

Cihan Şimşek, karısı Sinem Şimşek ile birlikte tatil yapacaklarını ifade eden genç çift birbirlerine çok yakıştırılıyor.

Hayranların da sevgisini kazanan ikilinin ilişkisi de güzel ilerliyor. Berk Ali Çatal, bu konuda şöyle konuştu:

“Bizim ilişkimiz çok güzel gidiyor, gayet iyiyiz, hiçbir sıkıntımız yok. Bu demek değildir ki planlarımız, geleceğe dair hedeflerimiz yok değil. Hepimizin hedefleri var. Şu anda evlilik gibi bir durum yok.”