Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde üçüncü yeni sezon olacak mı?

Teşkilat dizisinde üçüncü yeni sezon olacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları yayınlanmakta olan Teşkilat dizisinde bir sezonun sonuna doğru gelinirken, önemli ayrılıklar da üst üste gerçekleşiyor… Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul ikilisinin başrolünde yer aldığı ve aksiyonu hiç düşmeyen Teşkilat dizisindeki gelişmeleri izleyiciler dikkatle takip ediyor.

Herkesin aklındaki soru ise, Üçüncü sezon olacak mı? şeklinde… Evet, Teşkilat dizisi ikinci sezon finali yapacak ve yaz arası verdikten sonra Ağustos ayında ekibin yeniden bir araya gelerek üçüncü sezon için çekimlere başlaması bekleniyor.

TRT1’in etkileyici sahnelerle dolu Teşkilat dizisini gelecek sezonda da ekranda görmek isteyenler sevinebilir. Mesut Akusta ve Ezgi Eyüboğlu’nun ayrıldığı hikayenin yeni sezonda yeni oyuncularla daha da güçlenmesi bekleniyor.

45. bölümünü 8 Mayıs Pazar akşamı izleyeceğiniz Teşkilat dizisi, 29 Mayıs Pazar akşamı ise 48. bölümü ile birlikte izleyicilerine bir süreliğine veda edecek. Dizinin üçüncü sezonda geri dönüşünün ise çok görkemli olması bekleniyor.

Son haftalarda reytingi düşen dizinin yeniden çift haneli reytinglere ulaşacak kadar etkili bir yapım haline gelmesi için yaz aylarındaki boşlukta önemli hazırlıklar yapılması planlanıyor.

Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Turgut Tunçalp, Mustafa Açılan, Ali Öner, Bülent Bilgiç, Mehmet Ergenç, Nil Günal, Hilal Öztunca gibi isimler hikayeye ikinci sezonda katıldı ve bu isimlerin de ortaya koyduğu performans ile dizinin ikinci sezonu yine bir başarı hikayesi olarak kayıtlara geçti.

Üçüncü sezonda da hikayeye kimlerin katılacağı merak konusu oldu. Yaz aylarında oyuncu transferi konusunda hareketli anların yaşanması bekleniyor.