Ana sayfa Dizi Fragmanları ATV’den, reytinglerden yana sıkıntılı dizisi Adı Sevgi için ilginç karar!

ATV’den, reytinglerden yana sıkıntılı dizisi Adı Sevgi için ilginç karar!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koliba Film tarafından ATV için çekilen Adı Sevgi isimli dizi pazar akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Başrollerindeki Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer ikilisinin iyi bir çift olmasına rağmen reytinglerde bir türlü başarı elde edemeyen dizinin ne olacağı büyük bir merak konusu.

Pazar akşamları çok güçlü iki rakip olan Yargı ve Teşkilat’a karşı zorlu bir mücadele veren Adı Sevgi dizisi en son sekizinci bölümüyle ekrana geldi. Sekizinci bölümün reytinglerinde bayram tatili fırsatından yararlandı. Rakipleri Yargı ve Teşkilat ekrana gelmeyince Adı Sevgi, tüm izleyicilerde dördüncü olmayı başardı. Ancak reyting puanları yine üç bandındaydı.

Herkes Adı Sevgi dizisinin sona erip ermeyeceğini merak ediyor. Normalde bu kadar düşük reyting alan bir dizinin devam etmesi pek olası değil. Ancak gelen haberler tam aksi yönde. Nitekim iddiaya göre Adı Sevgi dizisi düşük reytinglerine rağmen yaz sezonunda da yayınlanmaya devam edecek.

ATV’den, reytinglerden yana sıkıntılı dizisi Adı Sevgi için ilginç karar! 7

Adı Sevgi dizisi hayallerinin ve umutlarının peşinden koşan mesleğine aşık genç bir öğretmenin, kararlılık, sevgi ve fedakarlıkla verdiği amansız mücadeleyi, öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor.

Dizinin reytinglerde başarısız olmasına rağmen Gizem Güneş ile Yunus Emre Yıldırımer’in başarılı partnerliği sayesinde sosyal medyada iyi bir noktada olması dikkat çekiciydi. Ancak son haftalarda dizinin sosyal medya paylaşımlarında da düşüş yaşaması Adı Sevgi’nin devam edeceği konusundaki umutları suya düşürmüştü.

Dizinin yaz sezonunda da devam edeceği bilgisi henüz iddiadan ibaret. Ancak eğer gerçek çıkarsa ATV, düşük reytinglerine rağmen ağır dram içeren bir dizisini yeni sezonda devam ettirerek ilginç bir karara imza atmış olacak. Hem de romantik komedilerin daha çok ilgi gördüğü yaz sezonunda.

Adı Sevgi dizisinin 8 Mayıs Pazar akşamı yayınlanacak olan 9. yeni bölümü de izleyiciler tarafından çok merak ediliyor. İşte yeni bölümden ilk fragman: