Ana sayfa Dizi Haberleri Komedyen Cem Özer yıllar sonra yeniden dizilere dönüş yapıyor!

Komedyen Cem Özer yıllar sonra yeniden dizilere dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1959 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ve komedyen kimliği ile tanınan Cem Özer, hem dizilerde hem de sinema filmlerinde de rol aldı. Nurgül Yeşilçay ile evliliği ile de uzun yıllar magazin gündeminde yer alan Cem Özer, bir süredir ekranlardan uzaktaydı.

Usta komedyen, 2015 ile 2017 yılları arasında yayınlanan O Hayat Benim isimli dizideki Kenan karakteriyle de çok konuşulmuştu. O dönemde dizinin en etkili isimlerinden birisi olan cem Özer, ayrıca Payitaht Abdülhamid dizisine de konuk oyuncu olarak katıldı.

Son yıllarda dizilerde göremediğimiz Cem Özer’in yakında yeniden sete çıkması bekleniyor. TRT Dijital için hazırlanmakta olan Süper Kahramanlar Altay isimli dizi projesi için anlaşma sağlayan Cem Özer’in farklı bir karakter ile yeniden izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Komedyen Cem Özer yıllar sonra yeniden dizilere dönüş yapıyor! 1

Ezal Akay ile Kerem Çakıroğlu’nun yönetmenliğini yapacağı yeni dizi projesinde Cem Özer’i Cezeri isimli bir karakterde izleyeceksiniz. Bir süredir ön hazırlıkları devam eden fantastik dizi için Aslı Sümen ve Batuhan Bayar gibi genç oyuncularla anlaşma sağlandığına yönelik haberler de basına yansıdı.

Cem Özer, bir döneme damga vurmuş olan ve hem programları hem de polemiklerle anılan bir isim. Uzun zaman sonra yeniden dizilere dönmesi ünlü komedyen için yeni bir deneyim fırsatı da sunacak.

İlk kez bir dijital dizi projesinde yer alacak olan Cem Özer’in canlandıracağı karakterin detayları da hayranları tarafından merak ediliyor.