Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek, Türkiye’yi gururla tanıttıktan sonra şimdi yeni projeye odaklandı!

Hilal Altınbilek, Türkiye’yi gururla tanıttıktan sonra şimdi yeni projeye odaklandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisi 4 sezon sürdü ve Hilal Altınbilek de canlandırdığı Züleyha karakteri ile unutulmazlar arasına katıldı. Türk dizilerinin yurt dışında elde ettiği büyük başarılarda Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ve ekibin de önemli katkıları oldu.

Birçok ülkede yayınlanan dizi ile birlikte sadece ülkemizde değil, yurt dışında da farklı ülkelerde geniş bir hayran kitlesi elde eden Hilal Altınbilek, kariyerinin altın yıllarını yaşıyor.  1991 yılında İzmir’de dünyaya gelen ünlü oyuncu, Derin Sular isimli dizi ile dikkat çekti ve ardından 2013-2016 yıllarında Karagül dizisindeki Özlem karakteri ile popüler bir isim haline geldi. Hayatımın Aşkı dizisinin yanı sıra Bir Zamanlar Çukurova’da izlediğimiz ünlü oyuncu, az ama uzun süreli projelerde önemli başarılar kazandı.

Geçtiğimiz aylarda hem Panama hem de Meksika’ya ziyaretler gerçekleştiren oyuncu, hayranları ile de bir araya geldi. Hatta Panama’ya giden ilk Türk oyuncu olmasıyla da öne çıkan Altınbilek, Türkiye’yi binlerce kilometre uzakta dizilerimizin izlenmesinin kendisine büyük gurur verdiğini söylemişti.

Hilal Altınbilek, Türkiye'yi gururla tanıttıktan sonra şimdi yeni projeye odaklandı! 8

Türk dizilerinin Türkiye’nin turizm başarısına olan katkısı yerinde görme fırsatı bulduğunu da ifade eden oyuncu, ayrıca İtalya’ya giderek Chanel 5 televizyonundaki Verisssimo isimli programa da katıldı. İtalya’da Terra Amara ismi ile yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, bu ülkeyi de etkisi altına almayı başardı.

Hilal Altınbilek de bu başarının ardından televizyon şovuyla büyük ilgi gördü. Ay Yapım’ın düzenlediği uluslararası geceye katılan isimlerden olan oyuncu, yurt dışında yaşadığı deneyim hakkında bilgiler verdi.

Hilal Altınbilek, Türkiye'yi gururla tanıttıktan sonra şimdi yeni projeye odaklandı! 9

Oyuncu, “Gayet güzeldi, ülkemi temsil etmek ayrı bir gururdu. Orada çok güzel karşılandım” diye konuştu.

Yeni bir projesinin bulunduğunu da ilk kez açıklayan Hilal Altınbilek, “Yakın bir zamanda sürpriz bir şey ile inşallah ekranlarda olacağım” diyerek yeni bir dizi müjdesini de vermiş oldu.

Ünlü oyuncunun hayranları da merakla yeni projesini beklemeye başladı.