Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisine bağlanan izleyicileri büyük bir şok bekliyor!

Teşkilat dizisine bağlanan izleyicileri büyük bir şok bekliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle Pazar akşamları buluşan ve iki sezon boyunca da çok etkili olan Teşkilat dizisinde büyük değişim yaşanıyor. Ankara’da çekimleri yapılan dizinin oyuncu kadrosu içinden birçok önemli isim birbiri ardına diziye veda etti.

Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Hakan Boyav, Nihat Altınkaya gibi başrolde yer alan isimler birbiri ardına diziye veda ettiler. En son büyük şok ise Serdar karakteri ile dizinin erkek başrolü olan Çağlar Ertuğrul’un vedasıyla gerçekleşti. Ünlü oyuncu da ayrılık haberini doğrulayan açıklamaları ile uzun süredir gündemde yer alıyor.

Çağlar Ertuğrul’un vedası ile büyük bir şaşkınlık ve şok yaşayan dizi izleyicileri başrolde sadece Deniz Baysal’ın kaldığı gerçeği ile yüzleşti. Teşkilat dizisinin devam etmesi yönünde karar alan TRT1 ve yapımcı Tims&B şirketinin yeni bir dönem ile diziyi yeniden göz önünde projeler arasına sokmayı amaçladığı biliniyor.

Pazar akşamları Yargı dizisi ile yarışabilecek şekilde Teşkilat dizisinde büyük yenilikler yapılıyor. Dizinin hikayesi yeni bir anlayış ile yazılıyor. Dizinin yeni karakterler için ünlü isimlerle görüşmeler yapıldığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Teşkilat dizisinde iki sezondur Ankara’da çalışan ekip, soğuk havadan çok şikayet etmişti. Çekimlerde çok zorlandıklarını belirten dizi ekibinin bu talebi ve değişimin mekan olarak da yaşanması gerekliliği sonucunda Teşkilat’ın yeni sezonda İstanbul’da çekilmesi kararlaştırıldı.

Teşkilat dizisine bağlanan izleyicileri büyük bir şok bekliyor! 7

Senarist Ethem Özışık’ın üçüncü sezon için yeni düzenlemeler yapmakta olduğu ortaya çıktı. Hikayeye en az 3 ana karakter katılacak ve yeni ünlü isimlerle birlikte Teşkilat üçüncü sezonda da iddiasını sürdürecek.

Teşkilat dizisinin teknik ekibinde de önemli değişimler yaşanmakta olduğu ortaya çıktı. Yönetmenlerden Burak Müjdeci’nin diziden ayrıldığı ve Burak Arlıer ile birlikte yeni bir yönetmen ile anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.

Sonuç olarak Teşkilat dizisini iki sezondur izleyenler için üçüncü sezon bambaşka bir hikaye ve bambaşka bir atmosfer içinde geçecek. Başrolde ise Zehra karakterini canlandıran Deniz Baysal dışında çok iddialı isimler görebilirsiniz.