Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinin Resul’ü Ogün Kaptanoğlu’ndan tam da ona yakışan yeni dizi!

Kardeşlerim dizisinin Resul’ü Ogün Kaptanoğlu’ndan tam da ona yakışan yeni dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ogün Kaptanoğlu, yer aldığı projelere büyük değer katan ve yan rollerde olmasına rağmen de hep akıllarda kalan bir isim oldu. Hür isimli TRT Dijital için çekilen yeni dizide ise başrolde izleyeceğimiz oyuncu, Alper isimli karakter ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Savaş pilotlarının hikayesinin anlatılacağı Hür isimli dizi 60’şar dakikalık toplam 10 bölümden oluşacak. TRT Dijital’in 2023 yılında izleyicilerle buluşacak olmasının heyecanı sürerken, birçok dizi gib Hür de bu platformun en dikkat çeken yapımlarından birisi olarak gözüküyor.

Hilmi Cem İntepe, Deniz Çatalbaş, Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Ertürkler, Berrin Arısoy gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hür dizisinin çekimlerine de Eskişehir’de başlandı.

Top Gun efsane filminin yerli versiyonu olarak da tar if edilen Hür dizisi savaş pilotlarının hayat hikayesini anlatan bir yapım olarak, ekranda görmenin pek de mümkün olmadığı ilginç bir hikayeye sahip…

Kardeşlerim dizisinin Resul'ü Ogün Kaptanoğlu'ndan tam da ona yakışan yeni dizi! 8

Uğur Kul’un yönetmenliğini yaptığı ve hikayesini İlker Arslan ile Barış Erdoğan’ın yazdığı dizinin ana karakterlerinden Alper’i de Ogün Kaptanoğlu canlandıracak.

Hilmi Cem İntepe’nin bir savaş pilotu olarak yer alacağı dizi ile birlikte Ogün Kaptanoğlu da ilk kez bir dijital dizi projesinde yer almış olacak.

Karagül isimli dizide Yüzbaşı Oğuz karakteri ile herkesin beğenisini kazanan Ogün Kaptanoğlu, sonraki süreçte ise Diriliş Ertuğrul, Mehmetçik Kutül Amare ve Uyanış Büyük Selçuklu gibi tarihi dizilerde farklı karakterlerle ekranda yer almayı tercih etti.

Kardeşlerim dizisinin Resul'ü Ogün Kaptanoğlu'ndan tam da ona yakışan yeni dizi! 9

Oyuncu son dönemde ise Kardeşlerim isimli dizide Resul Özkaya karakteri ile bir süre izleyicilerin karşısına çıktı.

Savaş pilotlarının hikayesinin anlatıldığı asker dizisi ile birlikte yeniden Karagül günlerindeki asker hallerine geri dönecek olan Ogün Kaptanoğlu’nun canlandıracağı karakterin detayları da çok merak ediliyor.

Kaptanoğlu’nun kariyerinde Karagül dizisinin önemi de çok büyük. Asker üniforması ile dizinin en sevilen isimlerinden birisi olan oyuncu, uzun yıllardır akıllardan da çıkmayan isimlerden birisiydi. Karagül dizisinden yıllar sonra yeniden askerlik konulu bir dizinin parçası olan usta oyuncunun yine başarılı bir performans göstereceğinden şüphe yok.