Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinin başarılı oyuncusu Deniz Baysal, söz vermişti, canlı yayında yapamadı, sosyal medyadan paylaştı…

Teşkilat dizisinin başarılı oyuncusu Deniz Baysal, söz vermişti, canlı yayında yapamadı, sosyal medyadan paylaştı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından 10 ilimizde yaşanan afetle birlikte dizi setleri de durmuştu. Ülkemizi yasa boğan ve binlerce insanın öldüğü ve binlercesinin de yaralandığı depremle birlikte, herkes seferber oldu. Dizi ve filmleriyle severek izlediğimiz pek çok ünlü isim de vatandaşlarla birlikte elele vererek depremzedeler için yardım çalışmalarına destek verdi.

Bu isimler arasında TRT1’de Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisinin oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu da bulunuyor. Oyuncu, pek çok ünlü isim gibi deprem bölgesine gidecek yardımlarla ilgili çalışmalara destek verdi. Aynı zamanda sosyal medya hesabından da deprem bölgesindeki ihtiyaçlar, yaşanan afet sonrası önemli bilgilendirmeleri takipçileriyle paylaşarak sosyal medya etkileşimine katkıda bulundu.

Teşkilat dizisinin başarılı oyuncusu Deniz Baysal, söz vermişti, canlı yayında yapamadı, sosyal medyadan paylaştı... 9

Ayrıca başarılı oyuncu, pek çok kanalın ortak yayını ile Kızılay ve Afad’ın depremzedeler için bağış topladığı ‘Tek Yürek’ kampanyasına da katıldı. Canlı yayında sanat, spor, televizyon ve iş dünyasının önde gelen tanınmış isimleriyle birlikte yayına bağlanan bağışçılarla görüşenler arasındaydı Deniz Baysal Yurtçu da… Ancak yoğun geçen gecede kendisinin birebir konuştuğu bağışçılarla ilgili bilgileri veremedi oyuncu.

Teşkilat dizisinin başarılı oyuncusu Deniz Baysal, söz vermişti, canlı yayında yapamadı, sosyal medyadan paylaştı... 10

Fakat Selim isimli bir vatandaşın, elindeki özel iki madalyayı açık arttırmada satarak depremzedeler için kullanılmak üzere bağışlamayı istediği bilgisini sosyal medyadan paylaştı oyuncu. O akşam telefonda paylaşacağını söylediğini belirterek twitter hesabından bağışçının mesajını yayınladı oyuncu.

‘Fırıncı Selim’ isimli hesaptan verilen mesajda, Volkan Demirel’in boynundan aldığı madalyası ve yardımcı Antrenör kartını açık arttırma ile satarak bağışlamak istediğini belirtiyordu bu kişi. Deniz Baysal da canlı yayında telefonda bu talebi almasına karşılık yoğunluktan o gün aktaramamasına karşın sözünü tutarak sosyal medya hesabından bu anlamlı mesajı paylaştı…

Teşkilat dizisinin başarılı oyuncusu Deniz Baysal, söz vermişti, canlı yayında yapamadı, sosyal medyadan paylaştı... 11