Ana sayfa Sosyal Medya Adım Farah dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Demet Özdemir’den duygu dolu mesaj: Sizi unutmayacağız!

Adım Farah dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Demet Özdemir’den duygu dolu mesaj: Sizi unutmayacağız!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 6 Şubat günü yaşanan iki ayrı depremin ardından 10 ilimizi sarsan felaket sonrası yaralar sarılmaya çalışılıyor. Kurum, kuruluşlar ve vatandaşlar elele vererek deprem bölgesine yardım ve destek için çabalıyorlar.

Bu çabalarda ünlü oyuncuların da rol aldığı görülüyor günlerdir. Depremin ardından bölgede ihtiyaç duyulan giysi, ayakkabı, gıda, çadır, ısıtıcı gibi pek çok önemli malzemenin toplandığı alanlarda ünlü oyuncular da emek veriyor.

Sahada AHBAP, AFAD, Belediyeler ve sivil toplum kuruluşları tarafından oluşturulan koordinasyonlarla birlikte depremzedeler için çalışan ünlü isimler arasında Demet Özdemir de var.

Deprem öncesinde Engin Akyürek ile başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisiyle sık sık gündeme geliyordu oyuncu. Fox TV’de ekrana gelecek iddialı dizi için meraklı bir bekleyiş vardı. Çekimleri başlayan dizinin tanıtımı ile heyecan da artmıştı.

Adım Farah dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Demet Özdemir'den duygu dolu mesaj: Sizi unutmayacağız! 9

Ancak yaşadığımız deprem olayı sonrasında setlerin durdurularak çekimlere ara verilmesi ile dizi emekçileri ile birlikte oyuncular da sahada çalışmalara katıldı. Kimileri deprem bölgesine giderken kimileri de bulundukları bölgelerdeki yardım malzemelerinin toplanması ve koordinasyonunda yer aldılar.

Demet Özdemir de bazı oyuncu arkadaşları ve yakın dostları ile birlikte deprem bölgesine gidecek malzemelerin ayıklanması ve kolilenmesi gibi çalışmalarda yer alıyor günlerdir. Bu arada milyonlarca takipçisi bulunan instagram ve twitter hesaplarından da sürekli ihtiyaç duyulan malzemeler, deprem bölgesinde afetzedelerle ilgili önemli duyurular, mesajlar ve bilgilendirmeleri paylaşarak etkileşimi büyütüyor.

Adım Farah dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Demet Özdemir'den duygu dolu mesaj: Sizi unutmayacağız! 10

Son olarak yaptığı bir paylaşımda da enkaz altında ve hayatta olan insanları arama kurtarma çalışmaları için bölgeye gelen ve büyük emekleriyle yüzlerce kişiyi kurtaran madencilere ayrı bir mesajla teşekkür etti. Özdemir, “Bu zamana kadar hatta hala enkaz çalışmalarına büyük ölçüde yüreğini, gücünü koymuş, yüksek ölçüde tespit ve başarılı kurtarmaları bizlere yaşatan madencilerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Sizi unutmayacağız” ifadesini kullandı.

Adım Farah dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Demet Özdemir'den duygu dolu mesaj: Sizi unutmayacağız! 11

Bu arada ünlü oyuncu, yaşanan üzücü süreçle birlikte hala yüreklerimizin enkazdan gelecek umutlu bir haberde olduğunu dile getirerek “Ama kayıplarımız için yüreğimiz yanmaya devam ediyor” sözleriyle ölenlere rahmet ve ailelerine de başsağlığı diledi…